Türkiye'de parasını hak eden ürün bulman zor.Başlıkta göründüğü gibi klavye arıyorum red switch ve %60 olursa iyi olur yurtdışı olmazda sevinirim
klavye iyide sol taraftaki shift büyük küçük olursa daha iyi olur
Ama kaliteli sen bunu al çok sorun değilse. %60 küçük shift olmaz zaten standart genel anlamda.klavye iyide sol taraftaki shift büyük küçük olursa daha iyi olur
Ajazz AK680 bakabilirsin küçük enterda varklavye iyide sol taraftaki shift büyük küçük olursa daha iyi olur
Hocam hem 1500 diyorsun hem de yurtdışı olmasın diyorsun. Sol Shift'e de küçük olsun diyorsun. Hadi ilk 2'si tamam da sonuncusu zor. Ben Aliexpress'ten 2500'e klavye aldım. Türkiye'de 5000'e satılanlara denk.klavye iyide sol taraftaki shift büyük küçük olursa daha iyi olur
Hocam, yurtdışı olmaz diyor. Red Switch istiyor bir de. Ak680'in Red Switch'i kötü.Ajazz AK680 bakabilirsin küçük enterda var
Hocam değiştirebilir 1500 tl alıcağı outemu switch klavyelerden çok daha iyi switchiHocam hem 1500 diyorsun hem de yurtdışı olmasın diyorsun. Sol Shift'e de küçük olsun diyorsun. Hadi ilk 2'si tamam da sonuncusu zor. Ben Aliexpress'ten 2500'e klavye aldım. Türkiye'de 5000'e satılanlara denk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, yurtdışı olmaz diyor. Red Switch istiyor bir de. Ak680'in Red Switch'i kötü.
Evet, hocam o noktada haklısınız.Hocam değiştirebilir 1500 tl alıcağı outemu switch klavyelerden çok daha iyi switchi