Kablosuz hali hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor mu?https://www.itopya.com/asus-rog-gladius-iii-rgb-kablosuz-gaming-mouse-3/
Bu bütçeye bu mouse'u öneririm kablolu versiyonunu istersen 300 TL daha ucuz
https://www.itopya.com/asus-rog-gladius-iii-rgb-kablolu-gaming-mouse-0/
Hero versiyonu nasıl senceLogitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Evet kablosuz halini kablolu olarak da kullanabiliyorsunuz.Kablosuz hali hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hero versiyonu nasıl sence
Ya aslında farelere bu kadar vermek direkt saçmalık.Kablosuz hali hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hero versiyonu nasıl sence
Asus rog chakram nasıl?Ya aslında farelere bu kadar vermek direkt saçmalık.
Yine de 1000 TL üstü olsa ben ŞAHSEN bunu alır geçerdim
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse Rz01-03050200-r3g1 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse Rz01-03050200-r3g1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
G pro X bütçeye yakın diye önerdim.
Fareden her şeyi beklemiyorsan 500-600 TL' ye kapatırsın aslında.
Pek beğenmiyorum onları. Razer bence bu bütçede rakipsiz. Focus+ cidden çok iyi. Sensör olarak G PRO X Superlight' den net iyi zaten. Tamamen tutuşunla alakalı.Asus rog chakram nasıl?
Teşekkür ederim önerdiğin razer i alacam gene sana da aynı soruyu soracam kablolu da kullanılabiliyor değil mi?Pek beğenmiyorum onları. Razer bence bu bütçede rakipsiz. Focus+ cidden çok iyi. Sensör olarak G PRO X Superlight' den net iyi zaten. Tamamen tutuşunla alakalı.
Evet. Aslında kablolu mu arıyorsun?Teşekkür ederim önerdiğin razer i alacam gene sana da aynı soruyu soracam kablolu da kullanılabiliyor değil mi?
hocam bişey sorcam 1500 tl masue ile ne yapacaksınız? sadece soru, almayın demiyorum teşekkürler.Soru yukarıda