Neler Yeni

Yardım 1500 TL'ye F/P Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar, bütçem 1500 TL ve civarı en fazla, aradığım özellikler;
  • Kulaklığın şarjı uzun gitsin (kutunun değil kulaklığın).
  • Siyah olsun.
  • Top gibi değil çubuk gibi olanlardan olsun, top gibi olandan vardı kulağımda sağlam durmuyordu.
  • Mümkünse ANC olsun.
  • Mikrofon kalitesi iyi olsun, telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim iyi gitsin.
Teşekkürler, iyi forumlar.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
1500e bu özellikleri bulmak imkansız gibi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1500e bu özellikleri bulmak imkansız gibi
Hocam hepsi olmak zorunda değil. ANC olmasa da olur mesela. 1500 civarına bu özelliklere en çok uyan kulaklığı bulsam yeter. Mükemmel olmak zorunda değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar hiç mi kulaklık kullanan yok, konuyu yükseltiyorum sürekli hiç cevap yok. Marka önerisi de olur, şunu al sağlamdır şundan uzak dur gibi.

Son düzenleme:

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Kendim Sony wh 720n kullanıyorum ve memnunum bu kafada yola çıkarsak sony alınabilir gibi lakin alt modelleri nasıldır bilemem.
tam 1500tl
Kulak içi hocam

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
şarj durumunu pek bilmiyorum ama huawei 5i öneririm ses kalitesi güzel videolardan izlediklerime göre ancsi de çok iyi olmasa da eh denilebilir hiç yoktan iyidir top gibi olanlardan isteseydin jabra elit 4 önerirdim direkt

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
şarj durumunu pek bilmiyorum ama huawei 5i öneririm ses kalitesi güzel videolardan izlediklerime göre ancsi de çok iyi olmasa da eh denilebilir hiç yoktan iyidir top gibi olanlardan isteseydin jabra elit 4 önerirdim direkt
Hocam bunun siyahı 1700, keseyi biraz daha zorlamam lazım. Eğer diğerlerinden harbiden iyiyse alırım onun haricinde gerek yok. Huawei telefonum fln olsa belki ekosistem yapardım da öyle bir olay da yok.

Top gibi olan başka bir kulaklık kullandım işte sanki kulağımdan düşücekmiş gibiydi yani güven vermiyordu. Bu çubuk gibi duranları hiç kullanmadım da daha sağlam durar gibi geliyor bana.

Benim için şu an en çok şarjın uzun gitmesi, ses kalitesi ve mikrofon kalitesi önemli. Eski kulaklıkta karşı taraf sesimi anlamıyordu kulaklığı çıkarıp konuşuyordum mecbur, bunu yapmak zorunda olmak istemiyorum yine.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam bunun siyahı 1700, keseyi biraz daha zorlamam lazım. Eğer diğerlerinden harbiden iyiyse alırım onun haricinde gerek yok. Huawei telefonum fln olsa belki ekosistem yapardım da öyle bir olay da yok.

Top gibi olan başka bir kulaklık kullandım işte sanki kulağımdan düşücekmiş gibiydi yani güven vermiyordu. Bu çubuk gibi duranları hiç kullanmadım da daha sağlam durar gibi geliyor bana.

Benim için şu an en çok şarjın uzun gitmesi, ses kalitesi ve mikrofon kalitesi önemli. Eski kulaklıkta karşı taraf sesimi anlamıyordu kulaklığı çıkarıp konuşuyordum mecbur, bunu yapmak zorunda olmak istemiyorum yine.
youtubeda enes özen adında bir kanal var hocam hem yorumlar hem kanalın kendisi çok işe yarıyor orda illa kendinize uygun bir şey bulursunuz bir bakın

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
buds 2 samsung al gitsin.
Hocam onu biliyorum işte de top gibi, her an kulağından düşücek gibi sanki.

youtubeda enes özen adında bir kanal var hocam hem yorumlar hem kanalın kendisi çok işe yarıyor orda illa kendinize uygun bir şey bulursunuz bir bakın
Aynen hocam ondan da bakıyorum şu an, 1500 bandında bir şey bulmam lazım.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam onu biliyorum işte de top gibi, her an kulağından düşücek gibi sanki.

Aynen hocam ondan da bakıyorum şu an, 1500 bandında bir şey bulmam lazım.
aslında jabraların en çok övülen yanlarından biri kulakta durması da biraz kulak yapısına bağlı demek ki

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
aslında jabraların en çok övülen yanlarından biri kulakta durması da biraz kulak yapısına bağlı demek ki
Hocam hiç jabra kullanmadım, gerçekten de dediğiniz gibi olabilir. Kıyafet gibi bir şey değil ki istediğimi denesem bulsam.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Top Bottom