hamzaersoy
80+ Bronze
nasıl anlamadım ne amaçla kullandın mikrofonunuBunu alsan da ses yine çıkar + bende vardı pedleri ve mikrofonu çok kötü
nasıl anlamadım ne amaçla kullandın mikrofonunuBunu alsan da ses yine çıkar + bende vardı pedleri ve mikrofonu çok kötü
Ne kadar mesafeden duyuluyor hocam.Bende windows sesleri 40 iken kulaklık fullken veriyor normal mi ?
Hocam bende kulaklık full windows 100 de çok yakına gelirsen duyuluyor sadece. Arkadaşta neden öyle anlayamadım.Dışarıya ses veriyorsa o yazdiginiz ses ayarlarinda vazgectim almaktan cok rahatsiz edici olur
Hocam birde actiginiz konuyu gordum discordda ses kendine geliyormus her pc actiginda bişey ac kapatmak lazimmis sanirim dogrumudur eger öyleyse işimi zorlastirirVallaha mikrofonunu ben beğendim ses kalitesi de iyi sadece biraz dışarı çıkıyor gibi ama o da olacak gibi
Hiç pişman olmazsın hocam indirimde al geç direk. Rica ederim hayırlı olsun şimdiden.Mesaj otomatik birleştirildi:
oh be sonunda düzgün acıklama yapan birisi içimi rahatlattın cloud 3 siparişi vericektim pişman olur muyum diye içim içimi yedi sağolasın
Hiç pişman olmazsın hocam indirimde al geç direk. Rica ederim hayırlı olsun şimdiden
Mesela attığım fotodaki gibi windows sesleri kulaklıktada sesler full dışarı ses geliyorNe kadar mesafeden duyuluyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bende kulaklık full windows 100 de çok yakına gelirsen duyuluyor sadece. Arkadaşta neden öyle anlayamadım.
Kulaklık kulağınıza tam oturmuş haldeyken mi böyle oluyor hocam.Mesela attığım fotodaki gibi windows sesleri kulaklıktada sesler full dışarı ses geliyor
Kulaklık kulağınıza tam oturmuş haldeyken mi böyle oluyor hocam.
Nasıl yani hocam kulaklığı çıkartıp masa koyduğunuzda sesin dışarı geldiğinden mi bahsediyorsunuz?Kulaklığı çıkardığım zaman duyuyorum sesi dışarı geldiğini mesela
Evet hocamNasıl yani hocam kulaklığı çıkartıp masa koyduğunuzda sesin dışarı geldiğinden mi bahsediyorsunuz?
Hocam bu durum çok normal zaten sesi güçlü olan her kulaklıkta yaşarsınız bunu.Evet hocam