Neler Yeni

1500 Tl'ye Kadar Mouse Önerisi

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Arkadaşlar Razer viper mini nedense tek bassam bile çift click yapıyor bazen 3-4 kere sıkıyor. (sadece valorantta csde yok) Bunun için mouse değiştirmeyi düşünüyorum Bütçe 1500 TL mouse önerir misiniz ?

Niravi

80+
VGN Dragonfly Wireless f1 var fakat biraz daha ekleyip f1 pro almanızı öneririm şarjı daha uzun gidiyor birde ileride bir aparat ile 4000 hz destekleyeceğini söyledi üretici firma
(tabi söylediğimi direk almayın biraz araştırın beğenmediğiniz özelliği olabilir belki)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VGN Dragonfly Wireless f1 var fakat biraz daha ekleyip f1 pro almanızı öneririm şarjı daha uzun gidiyor birde ileride bir aparat ile 4000 hz destekleyeceğini söyledi üretici firma
(tabi söylediğimi direk almayın biraz araştırın beğenmediğiniz özelliği olabilir belki)
Bu önerdiğin mouse modellerinde çift tık sorunu yaşar mıyım ?

Niravi

80+
Bu önerdiğin mouse modellerinde çift tık sorunu yaşar mıyım ?
onu bilmiyorum youtubede incelemelerde söylüyor olabilirler
birde 1600 e deathadder v3 var sensör olarak üstte söylediğimden daha iyi bir mouse fakat kablolu ve herhangi bir sorunu varmı bilmiyorum hiç kullanan görmedim (Vatanda 1500 tl imiş)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
onu bilmiyorum youtubede incelemelerde söylüyor olabilirler
birde 1600 e deathadder v3 var sensör olarak üstte söylediğimden daha iyi bir mouse fakat kablolu ve herhangi bir sorunu varmı bilmiyorum hiç kullanan görmedim (Vatanda 1500 TL imiş)
d&R'da 1200 TL'miş fakat razer viper mini çift tık sorunundan dolayı Razerdan soğudum açıkçası

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Top Bottom