Benim demek istediğim min 1080p max 4K ekran kartım 1080p destekliyor sanırsam ekran kartım rx550 2GB ekran kartı var kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2k da yeter bana en düşük 1080p olsun yeter benim için va panel yada ıps panel olabilir tn panel eski ve azcık uzaklaşınca ekran karanlık gözüküyo diyorlar ondan ıps ve va paneli tercih ediyorumHocam ne istediğinize pek bakmamışsınız 4K bu fiyatta ancak ikinci el. Onada ekran kartınız yeter mi?
Zaten RX550 için 1080P üstü alınmaz ki üstat.Benim demek istediğim min 1080p max 4K ekran kartım 1080p destekliyor sanırsam ekran kartım rx550 2GB ekran kartı var kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2k da yeter bana en düşük 1080p olsun yeter benim için va panel yada ıps panel olabilir tn panel eski ve azcık uzaklaşınca ekran karanlık gözüküyo diyorlar ondan ıps ve va paneli tercih ediyorum
4k rtx 3080 aşağısı zorBenim demek istediğim min 1080p max 4K ekran kartım 1080p destekliyor sanırsam ekran kartım rx550 2GB ekran kartı var kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2k da yeter bana en düşük 1080p olsun yeter benim için va panel yada ıps panel olabilir tn panel eski ve azcık uzaklaşınca ekran karanlık gözüküyo diyorlar ondan ıps ve va paneli tercih ediyorum
Ben 1060 laptopa 4K monitör almıştım. O kadarda imkansız değil.4k rtx 3080 aşağısı zor