15000 bütçe ile monitör önerisi

sefaasdd

80+
Reaksiyon skoru
78
Beyler 15k bütçe var önereceğiniz monitör var mı teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Beyler 15k bütçe var önereceğiniz monitör var mı teşekkür ederim

Yanlış Bilgilendirme
va paneli berbat çok gereksiz bi öneri. hem ne arıyo arkadaş belirtse veya sistemini falan belirtse

• Hahaha
va paneli berbat çok gereksiz bi öneri. hem ne arıyo arkadaş belirtse veya sistemini falan belirtse
Monitör hakkında 0 bilgiyle cahil cahil konuşan bir arkadaş daha.

Monitör hakkında 0 bilgiyle cahil cahil konuşan bir arkadaş daha.
boş yapma reis biraz doğru siyah görecek diye renkleri kötü bi va panel alacak boş yere adam hem ne gibi bi özellik istiyo sistemi ne o bile belli değil. gereksiz bi detaysın komiksinde

• Hahaha
boş yapma reis biraz doğru siyah görecek diye renkleri kötü bi va panel alacak boş yere adam hem ne gibi bi özellik istiyo sistemi ne o bile belli değil. gereksiz bi detaysın komiksinde
CAHİL arkadaşım git araştır. Bu monitördeki va panel her va panel gibi değil. Avantajlarına sahip dezavantajlarının çoğuna sahip değil. 15k bütçemle gidip boktan bir monitör almazdım herhalde aylarca araştırıp.
Siyahlar mükemmel
kontrast çok yüksek
renkler aşırı canlı
işletim sistemi olduğundan sistem olmadan mis gibi kumandasıyla bir şeyler izleyebiliyorsun
her türlü pivot var
kavisli olduğundan ekran derli toplu
ghosting yok denecek kadar az
va olmasına rağmen black smearing yok denecek kadar az
muadil ipsten 1-2ms daha yavaş sadece

CAHİL arkadaşım git araştır. Bu monitördeki va panel her va panel gibi değil. Avantajlarına sahip dezavantajlarının çoğuna sahip değil. 15k bütçemle gidip boktan bir monitör almazdım herhalde aylarca araştırıp.
Siyahlar mükemmel
kontrast çok yüksek
renkler aşırı canlı
işletim sistemi olduğundan sistem olmadan mis gibi kumandasıyla bir şeyler izleyebiliyorsun
her türlü pivot var
kavisli olduğundan ekran derli toplu
ghosting yok denecek kadar az
va olmasına rağmen black smearing yok denecek kadar az
muadil ipsten 1-2ms daha yavaş sadece

şikayetvara baksan bile yeterli rezaleti görürsün. diğer va panellerden iyi olduğu monitörün iyi olduğu anlamına gelmiyo. ölü piksel ve beyaz ışık sızması şikayetleriyle dolu. ve cahil cahil diyen arkadaş renkleri ıps kadar canlı olmayan bir va panelde beyaz ışık sızması varsa renkler ekstra puslu soluk olur. ayrıca önerdiğin monitörden ayrı olarak 3. defa diyorum konu sahibinin ne sistemi belli ne de nasıl bi özellik aradığı. sadece 15k bütçe sunmuş ne boyut ne hz ne çözünürlük belirtmiş. en iyisi kullandığın olmuyo

• Hahaha
moderasyon ekibi arkadaşını kayırıyo keyfi uyarı atıyo ne güzel forum. böyle gittikçe bu boş mahluklarla modlar takılır forumda

Geri