Beyler 15k bütçe var önereceğiniz monitör var mı teşekkür ederim
Beyler 15k bütçe var önereceğiniz monitör var mı teşekkür ederim
va paneli berbat çok gereksiz bi öneri. hem ne arıyo arkadaş belirtse veya sistemini falan belirtse![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör hakkında 0 bilgiyle cahil cahil konuşan bir arkadaş daha.va paneli berbat çok gereksiz bi öneri. hem ne arıyo arkadaş belirtse veya sistemini falan belirtse
boş yapma reis biraz doğru siyah görecek diye renkleri kötü bi va panel alacak boş yere adam hem ne gibi bi özellik istiyo sistemi ne o bile belli değil. gereksiz bi detaysın komiksindeMonitör hakkında 0 bilgiyle cahil cahil konuşan bir arkadaş daha.
CAHİL arkadaşım git araştır. Bu monitördeki va panel her va panel gibi değil. Avantajlarına sahip dezavantajlarının çoğuna sahip değil. 15k bütçemle gidip boktan bir monitör almazdım herhalde aylarca araştırıp.boş yapma reis biraz doğru siyah görecek diye renkleri kötü bi va panel alacak boş yere adam hem ne gibi bi özellik istiyo sistemi ne o bile belli değil. gereksiz bi detaysın komiksinde
şikayetvara baksan bile yeterli rezaleti görürsün. diğer va panellerden iyi olduğu monitörün iyi olduğu anlamına gelmiyo. ölü piksel ve beyaz ışık sızması şikayetleriyle dolu. ve cahil cahil diyen arkadaş renkleri ıps kadar canlı olmayan bir va panelde beyaz ışık sızması varsa renkler ekstra puslu soluk olur. ayrıca önerdiğin monitörden ayrı olarak 3. defa diyorum konu sahibinin ne sistemi belli ne de nasıl bi özellik aradığı. sadece 15k bütçe sunmuş ne boyut ne hz ne çözünürlük belirtmiş. en iyisi kullandığın olmuyoCAHİL arkadaşım git araştır. Bu monitördeki va panel her va panel gibi değil. Avantajlarına sahip dezavantajlarının çoğuna sahip değil. 15k bütçemle gidip boktan bir monitör almazdım herhalde aylarca araştırıp.
Siyahlar mükemmel
kontrast çok yüksek
renkler aşırı canlı
işletim sistemi olduğundan sistem olmadan mis gibi kumandasıyla bir şeyler izleyebiliyorsun
her türlü pivot var
kavisli olduğundan ekran derli toplu
ghosting yok denecek kadar az
va olmasına rağmen black smearing yok denecek kadar az
muadil ipsten 1-2ms daha yavaş sadece
Sonradan önemli ek: kronik scanline problemi için konudaki mesajları okuyunuz.
-----
Selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda yeni nesil çok hızlı VA'lardan olan bu modelden tanıdıklarıma 2-3 tane aldık. Elime geçmişken ghosting testi yapayım dedim.
![]()
UFO GHOSTİNG TESTİ
Overdrive (Tepki süresi): standart.
Not: Diğer ayarların kötü olduğunu hem kendim test ettim hem de GTID testinden tepki süresi cihazıyla yapılan ölçümleri izleyerek tatbik ettim. Dolayısıyla paylaşmıyorum. İstek olursa atarım yine de.
![]()
![]()
Testte...
- Fantastiktürk
- Cevaplar: 110
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
moderasyon ekibi arkadaşını kayırıyo keyfi uyarı atıyo ne güzel forum. böyle gittikçe bu boş mahluklarla modlar takılır forumdava paneli berbat çok gereksiz bi öneri. hem ne arıyo arkadaş belirtse veya sistemini falan belirtse