Rk61.Arkadaşlar redragon k630 almıştım lakin kargodan hasarlı geldi ve iade etmek zorunda kaldım bunun yerine önerebileceğiniz daha iyi bi klavye var mı yoksa aynı klavyeden devam mı edeyim?
gamepowerdan sonra redragon kaliteli gelmişti elime aldığımda ama yanılmışım demek ki peki yukarıdaki arkadaşın paylaştığı nasıldır?Yellow switchli kemove k68 var ilgilenirsen yaz , red switch gibi yellow switchler de . Ayriyeten daha önce k530 pro kullandım, redragonu kesinlikle tavsiye etmem çok düşük kalitede ürünler yapıyor.
Al birini vur ötekine aynı şeyin laciverti o da. Bu bütçede amazonda bulacağın klavyelerin çoğu çinden marka bastırılarak geliyo aralarında neredeyse fark yokgamepowerdan sonra redragon kaliteli gelmişti elime aldığımda ama yanılmışım demek ki peki yukarıdaki arkadaşın paylaştığı nasıldır?
Kablosuz versiyondan bahesetmiştim fakat ona biraz zam gelmiş görüyorum ki.
Bu klavye değil mi? Bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyi şu var diyeceğiniz bi klavye varsa onu da görmek isterim.
K68 ile RK61 arasında fark var. Switch kalitesi de bunlardan biri. RK61 RK switch kullanırken attığınız klavye TMKB kullanıyor. Al birini vur ötekine olmuyor maalesef.Al birini vur ötekine ses kalite olarak ikisi de aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al birini vur ötekine aynı şeyin laciverti o da. Bu bütçede amazonda bulacağın klavyelerin çoğu çinden marka bastırılarak geliyo aralarında neredeyse fark yok
Al birini vur ötekine aynı şeyin laciverti o da. Bu bütçede amazonda bulacağın klavyelerin çoğu çinden marka bastırılarak geliyo aralarında neredeyse fark yok
Ajazz Ak992 çok övüyorlar ama aradaki fark gümrük ile 1kyı buluyor sizin önerdiğiniz klavyeyi almak yerine beklemek gerekir mi biraz daha üzerine koyup onu almak için yoksa çok da uçuk bi fark yok derseniz ilk önerdiğinizin linkini yollarsanız sevinirim.Kablosuz versiyondan bahesetmiştim fakat ona biraz zam gelmiş görüyorum ki.
K68 ile RK61 arasında fark var. Switch kalitesi de bunlardan biri. RK61 RK switch kullanırken attığınız klavye TMKB kullanıyor. Al birini vur ötekine olmuyor maalesef.
Al birini vur ötekine ses kalite olarak ikisi de aynı
Al birini vur ötekine aynı şeyin laciverti o da. Bu bütçede amazonda bulacağın klavyelerin çoğu çinden marka bastırılarak geliyo aralarında neredeyse fark yBi klavyenin kalitesini belirleyen tek şey switch değil bunu biliyorsundur diye ümit ediyorum. Her tuşu ayrı çınlayan pcbnin altına üstüne birer parça plastik koyulmuş klavyeler bunlar. Hangi switchi kullandığı çok bi şeyi değiştirmiyor hepsi bu şekilde.Ajazz Ak992 çok övüyorlar ama aradaki fark gümrük ile 1kyı buluyor sizin önerdiğiniz klavyeyi almak yerine beklemek gerekir mi biraz daha üzerine koyup onu almak için yoksa çok da uçuk bi fark yok derseniz ilk önerdiğinizin linkini yollarsanız sevinirim.
Eğer tam boy istiyorsanız HP Omen Encoder alabilirsiniz. Eğer o kadar hardcore gamer değilseniz ak992 gerçekten çok iyi bir seçenecek.Ajazz Ak992 çok övüyorlar ama aradaki fark gümrük ile 1kyı buluyor sizin önerdiğiniz klavyeyi almak yerine beklemek gerekir mi biraz daha üzerine koyup onu almak için yoksa çok da uçuk bi fark yok derseniz ilk önerdiğinizin linkini yollarsanız sevinirim.
rk61 le reddragonu karşılaştırmak rk61e hakaret olur arada çok ciddi kalite farkı vargamepowerdan sonra redragon kaliteli gelmişti elime aldığımda ama yanılmışım demek ki peki yukarıdaki arkadaşın paylaştığı nasıldır?
Aldım denedim aşırı dandik bir klavyeydirk61 le reddragonu karşılaştırmak rk61e hakaret olur arada çok ciddi kalite farkı var
@seyfx siz ne tavsiye ediyorsunuz logitech g213 mü ? çinde üretilmeyen klavye varda bizim mi haberimiz yok ? rk61in plastik bed kullandığını nereden uydurdunuz ?
kullanmadığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam ama neyse forum sizin gibileri yüzünden batıyor zatenAldım denedim aşırı dandik bir klavyeydi
Ben çin klavyesi önermiyorum demedim ama amazonda gördüğü bu fiyattaki klavyelerin aynı dandiklikte olduğunu söyledim. Bu fiyat bandında ne alsa çinden olacak zaten ama ali expressten ya da ikinci elden daha kaliteli bi klavye bulabilir kendine