1500TL Bütçe Basketbol Ayakkabısı

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
749
Ortlama 1500TL bütçem var güzel, uzun ömürlü bir basketbol ayakkabısı almak istiyorum. Aşağıda ki ayakkabı gözüme çarptı nasıldır, alınır mı?

malesef hiçbirinde eski kalite kalmadı. Parasının edeceğini hiç sanmıyorum. 4-6 ayda mahfolacak.

malesef hiçbirinde eski kalite kalmadı. Parasının edeceğini hiç sanmıyorum. 4-6 ayda mahfolacak.
Bu bütçede alınabilecek bir ayakkabı yok mu hocam, uzun zamandır aynı ayakkabıyı giyiyorum ölücek yakında :D

Ortlama 1500TL bütçem var güzel, uzun ömürlü bir basketbol ayakkabısı almak istiyorum. Aşağıda ki ayakkabı gözüme çarptı nasıldır, alınır mı?

Basketbol oynuyor musunuz? Oynamıyorsanız günlük kullanımda önermem. Şahsım olarak 2 tane orjinal basketbol ayakkabısı aldım Jordan 36 ve Whynot 5.0. 2'si de hızlı bir şekilde yırtılma patlama oluştu günlük kullanımda. Yakında Adidas superstar alıcam.

Basketbol oynuyor musunuz? Oynamıyorsanız günlük kullanımda önermem. Şahsım olarak 2 tane orjinal basketbol ayakkabısı aldım Jordan 36 ve Whynot 5.0. 2'si de hızlı bir şekilde yırtılma patlama oluştu günlük kullanımda. Yakında Adidas superstar alıcam.
Hem günlük hemde basketbol ayakkabısı olarak kullanacağım.

Hem günlük hemde basketbol ayakkabısı olarak kullanacağım.
Şimdi günlük olarak basketbol ayakkabınızı kullanmayın çünkü çok hızlı yıparanacağının garantisini ben veriyorum. Elimde toplam 4 tane basketbol ayakkabısı günlük kullanımda en fazla 5 ay dayandı. 4'ü de Kaliteli markalar (UA, Nike, Adidas) Önerim dışarıda kullanmak için Adidas Grand Court alınabilir uzun süreli kullanımlarda yarı yolda bırakmaz. Basketbol ayakkabısı olarak en ucuz olan şöyle bir ayakkabı var Kyrie Flytrap 5, Giannis İmmortality önerebilirim. Ayağınız taraklı ise yarım numara büyük almanızı öneriyorum bu 2 ayakkabıda. Grand Court için de aynı şey geçerli.

Geri