Connectgame veya wraithesport gibi sitelerden almak istemiyorum başka sitelerden öneriler yaparmısınızConnectgamedeki 800'lü bir mouse vardı. Kötü anlattım ama siteye gidersen anlarsın
Neden? En güzel mouselar oralarda. Ajj199 da bakabilirsinConnectgame veya wraithesport gibi sotelerden almak istemiyorum başka sitelerden öneriler yaparmısınız
Taksit ile alacağım o yüzden o sitelerden alamam vade farkı istiyorlar. Ajj199 un stokları bitmiş galiba bulamadım.Neden? En güzel mouselar oralarda. Ajj199 da bakabilirsin
2022 modeli baya iyi 1500 e bulduysanız kaçırmayınTaksit ile alacağım o yüzden o sitelerden alamam vade farkı istiyorlar. Ajj199 un stokları bitmiş galiba bulamadım.
Aerox 3 2022 wireless iyi midir? , benim için yeterli gibi duruyor.
İyi ama 3395 bir mouse'a göre kötü.Taksit ile alacağım o yüzden o sitelerden alamam vade farkı istiyorlar. Ajj199 un stokları bitmiş galiba bulamadım.
Evet.Delux m800 pro muydu dediğin mouse?
Kötü aerox mouselar. V2 Pro veya deathadder V3 bak.Taksit ile alacağım o yüzden o sitelerden alamam vade farkı istiyorlar. Ajj199 un stokları bitmiş galiba bulamadım.
Aerox mouse lar aslında fiyatları gereksiz pahalı olmasa gayet güzel. 2. Elleri alınır.Kötü aerox mouselar. V2 Pro veya deathadder V3 bak.