Psuya ihtiyacım yok 240mm sıvı soğutmanın sığacağı hava sürkülasyonun iyi oldugu bir kasa arıyorum Atx 2.el sıfır fark etmez kendim 2.el gamepower warcry düşünüyorum fikriniz nedir
Siyah rengi de var fotoğraflardan bakabilirsin bence o daha güzelGayet kaliteli kasa hava sirkülasyonu yeterli ve kablolama için gayet güzel özellikleri varPhanteks Eclipse P360A D-RGB Aydınlatmalı Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
dls 480 veya p360a alın iki kasada parasını hak eder.Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Dark Flash Darkflash Dls 480 Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Flash Darkflash Dls 480 Mid Tower Kasa Psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com