1500TL klavye önerisi

Norax

80+
Reaksiyon skoru
2
Çok sesli olmayan (red switch sanırım) %100 boyutlu bir klavye arıyorum. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Abdullah abinin yeni paylaştığı videoda gamepowerın yağlı mekanik klavyesi vardı. 3400 tlden 1990 tl ye düşmüştü eğer bütçeni bi tık daha artırabilirsen güzel bi f/p ürünü gibi görünüyordu. bahsettiğim video bu

Abdullah abinin yeni paylaştığı videoda gamepowerın yağlı mekanik klavyesi vardı. 3400 tlden 1990 tl ye düşmüştü eğer bütçeni bi tık daha artırabilirsen güzel bi f/p ürünü gibi görünüyordu. bahsettiğim video bu
Hocam %100 klavye olması lazım

Monster Pusat K3 Pro ben kullanıyorum şuanki fiyatı 2000 tl çok iyi klavye

Çok sesli olmayan (red switch sanırım) %100 boyutlu bir klavye arıyorum. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
F75
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü ya bu

1990 TL'ye bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri