500 tl ye arctis 1 wireless satıyorum çalışıyor1000Tl bütçem var kulaklık arıyorum ve kulaklığın programı olursa iyi olur şimdiden sağolun.
0 ürün arıyorum hocam yinede sağolun500 tl ye arctis 1 wireless satıyorum çalışıyor
havit h3 falan olabilir bu fiyatlara
Havit 2016d kullanıyorum gayet memnunum0 ürün arıyorum hocam yinede sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Havit H2002P falan nasıl hocam pek bilgim yokda
ben baya bir araştırmıştım, açıkçası o fiyat bandına h2002p sipariş edecektim neredeyse geçen gün, kulaklığımda bi arıza çıkmıştı diye alacaktım ama sonra sorunu çözünce gerek kalmadı0 ürün arıyorum hocam yinede sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Havit H2002P falan nasıl hocam pek bilgim yokda
youtube ürün incelemelerini çok başarılı buldumben baya bir araştırmıştım, açıkçası o fiyat bandına h2002p sipariş edecektim neredeyse geçen gün, kulaklığımda bi arıza çıkmıştı diye alacaktım ama sonra sorunu çözünce gerek kalmadı
neden o kadar ucuz kulakligin eksigi vs? ped veya mikrofon.500 tl ye arctis 1 wireless satıyorum çalışıyor
pedleri var alıcısı ve mikrofonu yok mic 200-250 tl alıcısıda 300 tl ye var zaten jack ile kabloluda kullanılabiliyor ama sorunsuz çalışıyor ürünneden o kadar ucuz kulakligin eksigi vs? ped veya mikrofon.
h2002p modeline sahibim ve çok memnunum performansından mikrofon kalitesi falan 10 numaraHocam çok fazla arada kaldım H2002P modeli H2002D modeli ve Fuxi H3 modeli arasında size en iyi hangisidir oyunalrda ses kasmak ve mikrofon benim için önemli kablolu kablosuz yada RGB önemli değil.
Bende baya inceledim hocam h2002p modeli alınabilecek en iyi kulaklık gibime geliyor sağolun yorumunuz içinde yakın bir zamanda sipariş edeceğim.002p modeline sahibim ve çok memnunum performa
1 hafta kadar kullandıktan sonra genel performansı konusunda bilgilendirebilir misinizBende baya inceledim hocam h2002p modeli alınabilecek en iyi kulaklık gibime geliyor sağolun yorumunuz içinde yakın bir zamanda sipariş edeceğim.
Tabikide hocam1 hafta kadar kullandıktan sonra genel performansı konusunda bilgilendirebilir misiniz
Hocam para hesabıma yattı fakat bir tane arkadaşım fuxi h7 modelini önerdi onun yüzünden şuan çok arada kaldım kumaş ped olarak daha iyi falan dedi biraz araştırıcam ona göre aldığım modelide size bildiririm1 hafta kadar kullandıktan sonra genel performansı konusunda bilgilendirebilir misiniz