Neler Yeni

Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arıyorum

N-Ra

80+
Nee.a knk gecikme olsa nolcak oyun mu oynuyon. Dalgasına mı açtınız konuyu.
E yani blok atılan oyunları oldukça fazla oynuyorum arada ki minik bir gecikme bile işi bozuyor ayrıca kablosuz sevmiyorum bu anker q35 pek güzel değil şarjı ne kadar çok azalırsa o kadar bka bağlıyor ayrıca şarj sıkıntısı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
50.000 TL bütçem yanlışlık yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuzda gecikme oluyor genelde o kadar almışım birde gecikme mi olsun
hocam kablolu olucaksa anfi kullanabilirsiniz, çoğu kişi bu şekilde kullanmaz, burak şoltun bi videosu vardı bulursam onu atıcam

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: N-Ra
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
aynı kulaklığa sahibim ve farklı bir anfide denemiştik, aradaki fark kesinlikle çok tatmin edici, ben laptopta kullanıyorum şu an, anfide denediğimizde baslar ve tizleri çok daha iyi ayırt edebiliyordum. uzun süre deneyimleme şansım olmadı o yüzden net bir şey söyleyemem. Denediğimiz anfi aşırı kaliteli olmamasına ve eski olmasına rağmen ses kalitesi baya fark ediyor. Videodaki ve ya daha kaliteli bi anfide ses deneyiminin çok daha iyi olacağına eminim.

N-Ra

80+
aynı kulaklığa sahibim ve farklı bir anfide denemiştik, aradaki fark kesinlikle çok tatmin edici, ben laptopta kullanıyorum şu an, anfide denediğimizde baslar ve tizleri çok daha iyi ayırt edebiliyordum. uzun süre deneyimleme şansım olmadı o yüzden net bir şey söyleyemem. Denediğimiz anfi aşırı kaliteli olmamasına ve eski olmasına rağmen ses kalitesi baya fark ediyor. Videodaki ve ya daha kaliteli bi anfide ses deneyiminin çok daha iyi olacağına eminim.
Hangi kulaklığı diyorsun focal mı yoksa meze mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
Eyw bunuda alacağım o zaman
Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben de bu tarz bir anfi almak istiyorum, tr de bu konuda çok fazla video bulamamıştım, bu videoya da şans eseri denk geldim

Hangi kulaklığı diyorsun focal mı yoksa meze mi?
hayır Arctis prime

N-Ra

80+
Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben de bu tarz bir anfi almak istiyorum, tr de bu konuda çok fazla video bulamamıştım, bu videoya da şans eseri denk geldim

hayır Arctis prime
Amfi bu değil mi başka bir şey hakkında konuşmuyoruz

Ekler

• 1739729169671.png
    1739729169671.png
    167.4 KB · Hit: 9
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
Bakacaz artık alacağım yakında öncelikle yeni sistem toplamak istiyorum bu ondan sonra ki iş 10-15 gün sürer herhalde almam kulaklığı ve amfiyi
Şimdiden hayırlı olsun hocam, umarım beklentinizi karşılar

Top Bottom