ByDolph
80+ Bronze
Dahası
Knk ne yapacan kabloluBunların şarjı var mıydı tak çalıştır değil miydi kablolu gibi sanki
Knk ne yapacan kabloluBunların şarjı var mıydı tak çalıştır değil miydi kablolu gibi sanki
Nee.a knk gecikme olsa nolcak oyun mu oynuyon. Dalgasına mı açtınız konuyu.Kablosuzda gecikme oluyor genelde o kadar almışım birde gecikme mi olsun
E yani blok atılan oyunları oldukça fazla oynuyorum arada ki minik bir gecikme bile işi bozuyor ayrıca kablosuz sevmiyorum bu anker q35 pek güzel değil şarjı ne kadar çok azalırsa o kadar bka bağlıyor ayrıca şarj sıkıntısı varNee.a knk gecikme olsa nolcak oyun mu oynuyon. Dalgasına mı açtınız konuyu.
50.000 TL bütçem yanlışlık yok
hocam kablolu olucaksa anfi kullanabilirsiniz, çoğu kişi bu şekilde kullanmaz, burak şoltun bi videosu vardı bulursam onu atıcamKablosuzda gecikme oluyor genelde o kadar almışım birde gecikme mi olsun
Hangi kulaklığı diyorsun focal mı yoksa meze mi?aynı kulaklığa sahibim ve farklı bir anfide denemiştik, aradaki fark kesinlikle çok tatmin edici, ben laptopta kullanıyorum şu an, anfide denediğimizde baslar ve tizleri çok daha iyi ayırt edebiliyordum. uzun süre deneyimleme şansım olmadı o yüzden net bir şey söyleyemem. Denediğimiz anfi aşırı kaliteli olmamasına ve eski olmasına rağmen ses kalitesi baya fark ediyor. Videodaki ve ya daha kaliteli bi anfide ses deneyiminin çok daha iyi olacağına eminim.
Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben de bu tarz bir anfi almak istiyorum, tr de bu konuda çok fazla video bulamamıştım, bu videoya da şans eseri denk geldimEyw bunuda alacağım o zaman
hayır Arctis primeHangi kulaklığı diyorsun focal mı yoksa meze mi?
Amfi bu değil mi başka bir şey hakkında konuşmuyoruzAldıktan sonra deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben de bu tarz bir anfi almak istiyorum, tr de bu konuda çok fazla video bulamamıştım, bu videoya da şans eseri denk geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır Arctis prime
evet buAmfi bu değil mi başka bir şey hakkında konuşmuyoruz
Şimdiden hayırlı olsun hocam, umarım beklentinizi karşılarBakacaz artık alacağım yakında öncelikle yeni sistem toplamak istiyorum bu ondan sonra ki iş 10-15 gün sürer herhalde almam kulaklığı ve amfiyi