Çözüldü✓ 1500TL Kulaklık Önerisi (Kulak Üstü)

Gunesye

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
1500
1000Tl bütçem var kulaklık arıyorum ve kulaklığın programı olursa iyi olur şimdiden sağolun.

havit h3 falan olabilir bu fiyatlara

0 ürün arıyorum hocam yinede sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit H2002P falan nasıl hocam pek bilgim yokda​

ben baya bir araştırmıştım, açıkçası o fiyat bandına h2002p sipariş edecektim neredeyse geçen gün, kulaklığımda bi arıza çıkmıştı diye alacaktım ama sonra sorunu çözünce gerek kalmadı

ben baya bir araştırmıştım, açıkçası o fiyat bandına h2002p sipariş edecektim neredeyse geçen gün, kulaklığımda bi arıza çıkmıştı diye alacaktım ama sonra sorunu çözünce gerek kalmadı
youtube ürün incelemelerini çok başarılı buldum

Hocam çok fazla arada kaldım H2002P modeli H2002D modeli ve Fuxi H3 modeli arasında size en iyi hangisidir oyunalrda ses kasmak ve mikrofon benim için önemli kablolu kablosuz yada RGB önemli değil.

Hocam çok fazla arada kaldım H2002P modeli H2002D modeli ve Fuxi H3 modeli arasında size en iyi hangisidir oyunalrda ses kasmak ve mikrofon benim için önemli kablolu kablosuz yada RGB önemli değil.
h2002p modeline sahibim ve çok memnunum performansından mikrofon kalitesi falan 10 numara

Bende baya inceledim hocam h2002p modeli alınabilecek en iyi kulaklık gibime geliyor sağolun yorumunuz içinde yakın bir zamanda sipariş edeceğim.
1 hafta kadar kullandıktan sonra genel performansı konusunda bilgilendirebilir misiniz

1 hafta kadar kullandıktan sonra genel performansı konusunda bilgilendirebilir misiniz
Tabikide hocam

Hocam para hesabıma yattı fakat bir tane arkadaşım fuxi h7 modelini önerdi onun yüzünden şuan çok arada kaldım kumaş ped olarak daha iyi falan dedi biraz araştırıcam ona göre aldığım modelide size bildiririm

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,297
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri