1500TL kulaklık önerisi.

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
514
Bütçe
1500
Hocalarım sa,
biliyorum bu sıralar birkaç tane daha kulaklı konusu açtım fakat bütçem sürekli değişiyor.
1500TL bütçeye kulaklık önerisi lazım.
Oyun, günlük kullanım ve İçerik üretimi için kullanacağım.
mikrofon kalitesi önemli.
kablosuz olursa daha iyi olur

kablosuz bulamazsın
h2002p al mikrofonu çok çok iyi değil ama düzenlemeyle falan adam olur diye düşünüyorum testlerini izle.

o bütcelere kablosuz ararsan anca havit falan bulursun. Diğer markaların kablosuzları 3k dan başlar. Havit nasıl diye sorarsan da oyuncu kulaklığını kullanmadım ama bluetooth bir kulak üstü kulaklığını kullanıyorum. Ses kalitesi olarak falan memnun ediyor. Ama Havit mikrofon konusunda zayıf olabilir çünkü kuzenim ve bi arkadaş havitin 1k civarındaki oyuncu kulaklığını aldı mikrofonlarından cızırtı geliyor ikisinde de.

o bütcelere kablosuz ararsan anca havit falan bulursun. Diğer markaların kablosuzları 3k dan başlar. Havit nasıl diye sorarsan da oyuncu kulaklığını kullanmadım ama bluetooth bir kulak üstü kulaklığını kullanıyorum. Ses kalitesi olarak falan memnun ediyor. Ama Havit mikrofon konusunda zayıf olabilir çünkü kuzenim ve bi arkadaş havitin 1k civarındaki oyuncu kulaklığını aldı mikrofonlarından cızırtı geliyor ikisinde de.
kablosuz bulamazsın
h2002p al mikrofonu çok çok iyi değil ama düzenlemeyle falan adam olur diye düşünüyorum testlerini izle.
cevaplar için teşekkürler hocalarım. kablolu tercih edeceğim o zaman

H2030E veya H2002E Pro da alternatif.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,005
Üyeler
184,871
Son üye
Pala™
Geri