Atk dragonfly alabilirsin iyzico ile alirsan, 500 TL'de ödeme sonrası iade edilir yada vxe R1 seRampagein dandik biseyi verdi elimde çok çok iyi olması gerek yok yani yenisine en fazla 1500₺ verebilirim 1200 civarı falan kalabilirsem daha güzel olur
ATK Blazing Sky U2 Wireless Mouse https://share.google/gMUg1RGSkDjbQFqzHRampagein dandik biseyi verdi elimde çok çok iyi olması gerek yok yani yenisine en fazla 1500₺ verebilirim 1200 civarı falan kalabilirsem daha güzel olur
Hocam gözüme tip ve 30 saat şarj dışında bir şey çarpmadı başka farkı var mıATK Blazing Sky U2 Wireless Mouse https://share.google/gMUg1RGSkDjbQFqzH
Tutuş tipi önemli mi![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
4 temmuzdan beri elimde şarja daha komadım. Şarjı 10 bi 3-5 gün daha gider.
ben tipi hosuma gitti diye byuunu aldım dıgher ozellıkelrın hespı aynı hcocamHocam gözüme tip ve 30 saat şarj dışında bir şey çarpmadı başka farkı var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tutuş tipi önemli mi
taksıtı bılmem hocam peşin aldım benbana düz daha hos geldi birde taksit var mi sitede bulamadım
Rampagein dandik biseyi verdi elimde çok çok iyi olması gerek yok yani yenisine en fazla 1500₺ verebilirim 1200 civarı falan kalabilirsem daha güzel olur
yok o makara da bomboş. Pedere de anlattım boşver dedi. PC kolikten 5060 aldım. 1500 tl verceklerdi onu da atmadılar yalan oldu. Dalga dümöen o muhabbetkersu iyzico muhabbetinden mi
bir yerde yanlışlık yapmışsındır ben 500tl cashbacki 10+ farklı tel no ile aldımyok o makara da bomboş. Pedere de anlattım boşver dedi. PC kolikten 5060 aldım. 1500 tl verceklerdi onu da atmadılar yalan oldu. Dalga dümöen o muhabbetker
mcuyu ilk defa duydum pan1080 i iyi mi? aynı fiyata nordic varken pek iç açıcı gelmedi![]()
Eweadn S9 Kablosuz Mouse
Eweadn S9 - S9 Pro - S9 Max - S9 Ultra Kablosuz Mouse Eweadn S9 Serisi Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! Pro/Max/Ultra Versiyonlarının Kutu İçeriğine 8K Alıcı Dahil. Max ve Ultra Modeli Hem Kablolu Hem Kablosuz 8K Hz Desteklemektedir. Pro Modeli Kablolu 1K / Kablosuz 8K Hz Desteklemektedir...ulugames.com.tr