2.el veya sıfır farketmez fazla pompa sesi olmasın yeterli.
240MM olabilir.Teşekkürler
İşlemcim : 11400F
Msi 240 mm v2 amazonda 17002.el veya sıfır farketmez fazla pompa sesi olmasın yeterli.
240MM olabilir.Teşekkürler
İşlemcim : 11400F
Hava soğutucu almanı öneririm;
Macun olarak bu;Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
LGA1200 için uygun bir soğutucu bulamadım açıkçası bunu bulabildim.İcinden zaten MX-4 cikiyor, ayrica fiyatini hak eden bir sogutucu degil.
Konu sahibine gelirsek, islemcini sogutmak maliyetli degil. Anakartin ve kasan nedir?
LGA1200 için uygun bir soğutucu bulamadım açıkçası bunu bulabildim.
Bu da olabilir eks olarak
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benim demek istediğim pek o değildi ama neyse attığım soğutucu da iyidir alınabilir.LGA1200 yazmasina gerek yok illa, LGA1151 = LGA1200 (soket olarak degil, sogutucu destegi olarak).
Piyasada zaten neredeyse her sogutucu LGA1151 desteklediginden, Xigmatek'in eski sogutucularindan onersen bile uyumlu olacaktir.
Kasa : GamePower Mythril 550W +80 Bronze Dahili PSU'lu ATX Kasaİcinden zaten MX-4 cikiyor, ayrica fiyatini hak eden bir sogutucu degil.
Konu sahibine gelirsek, islemcini sogutmak maliyetli degil. Anakartin ve kasan nedir?
Sebep?Mümkünse MSI ve Rajintek gibi markalar önermezseniz sevinirim.
++
MSI'da kronik sıvı soğutucu problemleri var diye duydum.Rajintek ise sağlam bir firma değil.Sebep?
Enermax Liqmax III RGB 240 mm su soğutma, siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Enermax Liqmax III RGB 240 mm su soğutma, siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Enermax markası güzel duruyor kaliteli bir ürün müdür ?.Bilginiz var mı ?Sebep?
Enermax Liqmax III RGB 240 mm su soğutma, siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Enermax Liqmax III RGB 240 mm su soğutma, siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr