Neler Yeni

1500Tl Ye Aula F75 alınır mı?

Sıfır ürün hocam arkadaş gönderdi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef atamam hocam 1 tane vardı ben alternatif klavye varmı diye foruma sormak istedim
10-15 Klavyesi var demedimi? başka neleri var belki diğer klavyeleride alabilirim

10 15 tane var dedim de hocam hepsi aula değil farklı farklı modeller

Tasarım olarak ve media tekerleği olmaması
Valla media tekerleği çok önemli bir detay değil alabiliyorsan mchose veya aula al bende şuan aula kullanıyorum satıo mchose alacağım

10 15 tane var dedim de hocam hepsi aula değil farklı farklı modeller

Tasarım olarak ve media tekerleği olmaması
Tamam dostum satıyorsa bakayım belki başka birşeyi almak isterim hem müşteri bulmuş olursun adama

ben kuıllanıyorm soruna cevap verebilirim istersen
Kardeşim swlerde yumuşama oluyor diyorlar şuanki kullanımla 1 ay sonraki kullanım aynı olmuyormuş böyle sorunlar gördüm şimdilik sende nasıl durum

Valla media tekerleği çok önemli bir detay değil alabiliyorsan mchose veya aula al bende şuan aula kullanıyorum satıo mchose alacağım
Senin için mediatekerleği önemli olmayabilir ama benim için önemli tasarımda önemli ve aula mchoseun yarı fiyatına geliyor mchose seçmem için bir sebep bulunmuyor

Tamam dostum satıyorsa bakayım belki başka birşeyi almak isterim hem müşteri bulmuş olursun adama
Sorarım hocamda klavyeleri yüksek modelli hep 2500 tl ve üzeri klavyeler var sana gelirmi bilemem

o fiyata ikinci eli de alınır iyi klavye sattığıma pişman oldum
İyi klavye mi? Sorun bende mi anlamadım ama klavyenin basış hissiyatı hariç hiçbişeyini beğenemedim ki alalı 4 ay ya oldu ya olmadı f tuşlari bile double basiyor çoğu tuş 2 kez basınca algılıyor ve uygulaması kelimenin tam anlamiyla kullanilicak bişey degil.

İyi klavye mi? Sorun bende mi anlamadım ama klavyenin basış hissiyatı hariç hiçbişeyini beğenemedim ki alalı 4 ay ya oldu ya olmadı f tuşlari bile double basiyor çoğu tuş 2 kez basınca algılıyor ve uygulaması kelimenin tam anlamiyla kullanilicak bişey degil.
Uygulaması evet rezalet lakin üstünde zaten tüm kısayolları mevcut switchsel yada pcb den kaynaklı olabilir

Bu sorunu görüştüm youtubede driverden makro atama yapınca oluyor yazmışlar driver kurunca makro atama yapmamak gerekiyormuş kullanan çoğu insanda memnun

Bu sorunu görüştüm youtubede driverden makro atama yapınca oluyor yazmışlar driver kurunca makro atama yapmamak gerekiyormuş kullanan çoğu insanda memnun
Sadece rgb ayarlamayi denemistim ondada çok kötü bi deneyimimiz oldu kendisiyle. Bende çok uğraşmadan programi sildim öyle kullanıyordum. Lakin double click sorunlari baslayana kadar eh 500tllik klavyenin omrude 5aymis diyelim bişey yok ama bence şuanki parasını hak etmez. Ha gene olur 500tl o zaman alınır mı? Alınır bi köşede durur.

Kardeşim swlerde yumuşama oluyor diyorlar şuanki kullanımla 1 ay sonraki kullanım aynı olmuyormuş böyle sorunlar gördüm şimdilik sende nasıl durum

Senin için mediatekerleği önemli olmayabilir ama benim için önemli tasarımda önemli ve aula mchoseun yarı fiyatına geliyor mchose seçmem için bir sebep bulunmuyor

Sorarım hocamda klavyeleri yüksek modelli hep 2500 tl ve üzeri klavyeler var sana gelirmi bilemem
şuanlık bende öyle bi sorun yok ama genel olarak yukardan kavradığı doğru ben hot swap kablosuz diye almıştım zaten 2 yıla switch değişirim

Geri