Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Dur kardeşim gitme.abi bitane daha böle video beklerim
Dur kardeşim gitme.abi bitane daha böle video beklerim
bi dk ya niye ban yedi bundan yemedi değil miabi bitane daha böle video beklerim
Tahminimce multiydi, onlar da yeter bu kadar deyip banladılar galibabi dk ya niye ban yedi bundan yemedi değil mi![]()
Video atarsan WİDE ABDULLAH HACIGÜL 2 gelir abi bence bunu hem biz hem sen istiyorsun :3Dostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
abi allah rızası için ne zaman laptop kampanyası gelecekDostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Dostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
İmza çok iyi "BAN GELİYOR"Abi kaç basıyor?