Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Arka tekerde V ya da Hidrolik disk fren göremedim. Bu kiti takınca fren iptal mi oluyor acaba?
Kesin gelir.
BekleHayırlı olsunda abi bize birazda sistemlerden bahsetsen bilgisyarı sattım yeni alacam diye piyasada bir şey yok
Hayır iptal değil disk fren diğer taraftaArka tekerde V ya da Hidrolik disk fren göremedim. Bu kiti takınca fren iptal mi oluyor acaba?
abi gta açıyo mu xmfkfkfkDostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun abi. Elektrikli olması avantaj çünkü lastikler aşırı yoruyor 2.20 genişliği var diye traktör gibi.Dostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Ban yedi .abi bitane daha böle video beklerim