Neler Yeni

1500W Elektrikli Bisikletim Hazır 🔥

Squex

80+ Silver
abi bitane daha böle video beklerim
bi dk ya niye ban yedi bundan yemedi değil mi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi kaç km gidiyor? Bende düşünüyorum kit almayı ama 14k ya direk elektrikli motor ya da elektrikli bisiklet alınmaz mı ya bana biraz pahalı geldi piyasasını fazla bilmiyorum gerçi ama.
edit:14k ya bisiklet de dahilmiş görmedim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun 😍

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Video atarsan WİDE ABDULLAH HACIGÜL 2 gelir abi bence bunu hem biz hem sen istiyorsun :3

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
Abim dönüşüm kitinin linkini bekliyoruz ailecek bisiklet meraklısıyız 😊👍

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hayırlı olsun kardeşim baya güzel görünüyor.
Keşke dönüşüm kitleri birazcık ucuz olsa bende bisikletime alıp takayım şu donanımlardan. Çok pahalı oluyorlar adamın eli varmıyor o kadar para harcamaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Dostlarım daha önce instagram story de paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti, iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye komple Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda, gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun 😍

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
abi allah rızası için ne zaman laptop kampanyası gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İzzettin

Alıntıyı görüntüle

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom