150K Sistem önerir misiniz?

itopya vatan gibi yerlerde adamlar biliyomuş ayağına fena düdüklüyolar yalnız haberiniz olsun
Vatan için yorum yapamam ancak itopya için aynı şeyi düşünmüyorum. 150k sistem topla dediğinde burdaki en kral adamla itopya çalışanı hemen hemen aynı sistemi toplar zaten. 14klik sistem dediğinde her şey değişebilir yada 28k.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Vatan için yorum yapamam ancak itopya için aynı şeyi düşünmüyorum. 150k sistem topla dediğinde burdaki en kral adamla itopya çalışanı hemen hemen aynı sistemi toplar zaten. 14klik sistem dediğinde her şey değişebilir yada 28k.
elinde satamadığı ne varsa onu verir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elinde satamadığı ne varsa onu verir bence
genelde çok feci kazık oluyo öyle toplanan sistemler

Sorgulmaya gerek yok, her şey ROG falan da yapılabilir ama bence bu btçede bile saçmalık.

4X (Evet Toplam 16TB HDD olacak şekilde)

Sistem toplam 100K falan

OLED PANEL

Bu kadar fazla fazla yeter ama arkadaşın arada bir böyle CS falan atıyorsa yanına bu monitorü de alabilir

Sıvı soğutucu önerisi yapmamissin hocam

Sistem önerisi yapamam ama asusun proart parçaları var onlara bakmanı tavsiye ederim çünkü arkadaşın render ile uğraşıyormuş.Özellikle monitör de asusun proart monitörler gibi monitörlere bakabilirsiniz.Renk paleti yüksek 4k monitörler ıps renk doğruluğu önemli olucaktır onun için

Sistem önerisi yapamam ama asusun proart parçaları var onlara bakmanı tavsiye ederim çünkü arkadaşın render ile uğraşıyormuş.Özellikle monitör de asusun proart monitörler gibi monitörlere bakabilirsiniz.Renk paleti yüksek 4k monitörler ıps renk doğruluğu önemli olucaktır onun için
evet aslında mantıklı ama crosshair anakart da tercih edilebilir. Bir adet büyük 60hz 4k monitör+ bir adet de 32" 144 hz 4k monitör alınır zaten bu bütçeyle, biriyle oyun oynar diğeriyle de ne iş yapacaksa onu yapar

Daha Yeni işim bitti şimdi başlıyorum sakın kafa ile toplamaya bitince atacağım

İsterseniz anakarti ikinci attığım proart alarak 3/4 bin TL düşürebilirsiniz 4k monitör Dahil 151 bin TL filan oluyor burası

Alternatif anakart

Son düzenleme:
Daha Yeni işim bitti şimdi başlıyorum sakın kafa ile toplamaya bitince atacağım

İsterseniz anakarti ikinci attığım proart alarak 3/4 bin TL düşürebilirsiniz 4k monitör Dahil 151 bin TL filan oluyor burası

Alternatif anakart
Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,733
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri