150Tl Gaming Mouse Önerisi

30 liralık mouse 2 yıldır götürüyor niye götürmesin
ü
knk götürmez dediğim çalışmaz bozulur demek değil artık teknoloji olarak eski kalır ayrıca oynadığın oyunada bağlı mesela ben mc 1.8 i baya oynarım bana 150 tl lik mouse max 1 yıl dayanır

knk götürmez dediğim çalışmaz bozulur demek değil artık teknoloji olarak eski kalır ayrıca oynadığın oyunada bağlı mesela ben mc 1.8 i baya oynarım bana 150 TL lik mouse max 1 yıl dayanır
Ben 1 yıldır 20 TL lik mouse ile 1.8 pvp oynuyorum, güzel de jitter yapılıyordu aslında ama geçenlerde sol click bozuldu. Yarın gidip media markt tan g203 alıcam bakalım :D

Ben 1 yıldır 20 TL lik mouse ile 1.8 pvp oynuyorum, güzel de jitter yapılıyordu aslında ama geçenlerde sol click bozuldu. Yarın gidip media markt tan g203 alıcam bakalım :D
knk bütçen varsa glorious model o al çok güzel mouse ben kullanıyorum memnunum

knk bütçen varsa glorious model o al çok güzel mouse ben kullanıyorum memnunum
O kadar bütçeye hayatta çıkamam maalesef. Bana bir mouse a o kadar para vermek gereksiz geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar bütçeye hayatta çıkamam maalesef. Bana bir mouse a o kadar para vermek gereksiz geliyor
Ama mouse güzel mi? Mükemmel kesinlikle

Ama mouse güzel mi? Mükemmel kesinlikle
mouse güzel bence bana hediye geldi zaten ben almadım

Hem baya hafiftir o, delikli yapıya sahip
knk hafif baya ama bana fazla hafif geldi çok az daha ağır olsa efsane olurmuş ama alışınca fazla hafif olması sorun çıkarmıyo pek

Hem baya hafiftir o, delikli yapıya sahip
knk rampage in gentle modeline bakabilirsin glorious model o ya aşırı benziyor tabii ki kalitesi aynı değildir biri 110 tl diğeri 650 tl ama görünüş olarak baya benziyor

knk hafif baya ama bana fazla hafif geldi çok az daha ağır olsa efsane olurmuş ama alışınca fazla hafif olması sorun çıkarmıyo pek

knk rampage in gentle modeline bakabilirsin glorious model o ya aşırı benziyor tabii ki kalitesi aynı değildir biri 110 TL diğeri 650 TL ama görünüş olarak baya benziyor
Benim için işlevi önemli ya görünüşe öyle aman amana bir önem vermiyorum.

10 yıllık prige mouse ile 100 saat cs den sonra tıklasın yeter modundayım ben

Az daha koyup g102 lightsync al, fiyatının en iyi mouse'u gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,356
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri