15200 TL'ye RTX 4060 Ti satılır mı?

JrWhite

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba. Model yükseltmek için satacağım, aklımda RX 7800XT var. Sizce bu fiyat bu ekran kartı için ucuz mu yoksa iyi mi? Ekran kartım MSI 4060 Ti 8 GB. Bu arada 0 olarak bir yerde ekran kartı buldum adam diyor ki faturası bizim adımıza bu yüzden ucuz. Sizce bu sorun teşkil eder mi? Elden alacağım. Son olarak Param Güvende ile sattığımda bana ne gibi sorunlar çıkabilir? Örnegin adam bozsa ve bozuk gitmiş dese vs. ne yapmalıyım? Kargo uzak ekran kartının zarar görmemesi için nasıl paketlemeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

16gb modelleri o fiyata gidiyor normalde teklif veren varsa sat ve param güvendeyi asla tercih etme bozsa bozuk yollasa parça değiştirse ihale tamamen sana kalıyor.

Senin ekran kartının garantisi var mı ne kadar kutu faturası mevcut mu, soğutucusu hangi model? Eğer kfg varsa ve alınalı çok olmadıysa genelde dediğin fiyatlar ortalama fiyatları ama daha detayli bilgiyle daha detaylı fiyat verebiliriz

16gb modelleri o fiyata gidiyor normalde teklif veren varsa sat ve param güvendeyi asla tercih etme bozsa bozuk yollasa parça değiştirse ihale tamamen sana kalıyor.
Hocam param güvendeyle satabilirim sadece ne yapayım sizce elden alma şansı yok.
Senin ekran kartının garantisi var mı ne kadar kutu faturası mevcut mu, soğutucusu hangi model? Eğer kfg varsa ve alınalı çok olmadıysa genelde dediğin fiyatlar ortalama fiyatları ama daha detayli bilgiyle daha detaylı fiyat verebiliriz
Ventus 2x modeli yani çok iyi değil 2024 mayıs 25'inde alındı kgf var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce para güvende çok mu riskli adam güvenilire benziyor.

Son düzenleme:
Hocam param güvendeyle satabilirim sadece ne yapayım sizce elden alma şansı yok.

Ventus 2x modeli yani çok iyi değil 2024 mayıs 25'inde alındı kgf var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce para güvende çok mu riskli adam güvenilire benziyor.
çok çok riskli asla bulaşmayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,546
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri