RTX 4060 Alacağım fakat İşlemci ve Anakart ne almalıyım?

CeaserDD

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
173
Merhaba arkadaşlar

Gözüme kestirdiğim bir ekran kartı var. Bu ekran kartını olmazsa benzer bir kart almayı düşünüyorum. RTX 4060 8GB sizce nasıl?

İşlemci ve Anakartıda sıfır alıcam geri kalan tüm parçalarım hazır. Sizce masraf yapmaya değer mi? Bu ekran kartı için ortalama hangi işlemci iyi olur? Anakartı pahalı almak istemiyorum.

Son düzenleme:
4070 12 GB TIR. 4060 tavsiye etmem onun yerıne 7700xt bulun bence. 4060 için ddr4 5600 , ddr5 7500f tercıh edebılırsınız.

Bütçeni bilmiyorum ama ryzen 5 7500 F işlemcisini ve b650 bir anakart alsan uyar

8 GB GPU VRAM bu devirde az gelebilir? Oyun için alacaksanız 12 GB VRAM şuanda ve gelecek güncel oyunlar için ideal.

Merhaba arkadaşlar

Gözüme kestirdiğim bir ekran kartı var. Bu ekran kartını olmazsa benzer bir kart almayı düşünüyorum. RTX 4070 8GB sizce nasıl?

İşlemci ve Anakartıda sıfır alıcam geri kalan tüm parçalarım hazır. Sizce masraf yapmaya değer mi? Bu ekran kartı için ortalama hangi işlemci iyi olur? Anakartı pahalı almak istemiyorum.
4070 8gb diye bir kart yok. 9500 e alabilirsin aslında. Anakart olarak bütçen nedir , işlemci olarak 7500f iyidir.

Paylaştığın linkteki satıcı tokatçı, dikkat et. Tüm ilanları bugün girmiş, ilan görselleri internetteki eski ilanlardan alıp koymuş. Bariz tokatçı. O paraya garantili RTX4060 zaten biraz zor.

Geri