Metiş yaomazz
Adam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk hafta. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.
Mert ali yüksel öz abim vs atıoz mu
Cümlenin sonuna dış mihrakları eklemeyi unutmuşsun.Adam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk hafta. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.
Benim üyelerimin sahtekarlıkla işi olmaz da sen maşallah anlaşılan her yolu biliyorsun ki güzel bir senaryo yazmışsın sayın 28 Ocak 2022 tarihli üyemiz, ama zaten konu sahibi arkadaş ekran kaydı ile cevabı vermiş.Adam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk hafta. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.
View order detail yapıp yine ekran kaydı alsana dostum bir de orada bakalım.
Satıcı Amazon. Bu kartın fake çıkma ihtimali ile Elon Musk'in şuan buraya "Hayırlı Olsun Emmioğli" yazması aynı ihtimal.Umarım fake kart değildir.
Bir de ters çevir dostum öyle bakalımView order detail yapıp yine ekran kaydı alsana dostum bir de orada bakalım.
Şey de yapsın adres change falanView order detail yapıp yine ekran kaydı alsana dostum bir de orada bakalım.
Bilmem farkında mısın ama hediye çeki kullandığın zaman anca sipariş detaylarında görebiliyorsun...Bir de ters çevir dostum öyle bakalım
Benim özelden atcağım şeyi gir hemen düzelir.Şey de yapsın adres change falan