Can...
80+ Platinum
4k veririm1650s veriyim ucuza
4k veririm1650s veriyim ucuza
4k ya 1650 yok hocam4k veririm
Sıfır yok evet. Ama sıfır fiyatları kimin umrunda?4k ya 1650 yok hocam
Nasi ya bizede sunsanızSELAM ARKADAŞLAR ŞUAN ÇOK HEYECANLIYIM AMAZON JP DEN 1570 LİRAYA 6500XT ALDIM
İNŞALLAH BİR GÜN SİZİNDE OLUR AAAAAAAAAAAAAAAA TİTRİYORUM ŞUAN
Alıntıyı görüntüle
@Muci46 @MutsuzSeker ABİM OLMASA ALAMAYACAKTIM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Ekmeğimim gidiyor hocammSıfır yok evet. Ama sıfır fiyatları kimin umrunda?
120 ay faizsiz taksit oluyosa alırımBen sana direk pc yi satam 15k yw
Olur120 ay faizsiz taksit oluyosa alırım
Kupon kullandığı için.Adam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk gün. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.
Metiş yapmaz öyle sey .dAdam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk gün. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.
@Metshi yoksaAdam bildiğiniz görselle oynamış, forumdaki herkes (forumun kurucusu da dahil olmak üzere) buna inanıyor hatta hit alsın diye instagram sayfasında paylaşıyor. Resmi minimum satış fiyatı 199 dolar olan bir ürünü, kargo + gümrük dahil 110 dolara aldığını iddia ediyor. Bir de çıkış yaptığı ilk gün. Arkadaşlar ya siz çok naifsiniz ya da yanlış anlamayın safsınız.
İyi forumlar dilerim.