Babangida Babayaro
80+ Bronze
Olabilir33k cikabilirmisin? Ve 70 inç uyar mı ?
Olabilir33k cikabilirmisin? Ve 70 inç uyar mı ?
Olabilir
Teşekkür ederim. Oled önermiyorsunuz değil mi? Zaten çok pahalılar.
İlk önerim budur size
Bütçe çıkmaz ise bunu öneririm
Oled almayın. 2 sene sonra falan yanıyor panel bizzat 3 kez karşılaştık akrabalardaTeşekkür ederim. Oled önermiyorsunuz değil mi? Zaten çok pahalılar.
Nasıl oluyor bu, sizde farklı fiyat mı gösteriyor sistem acaba? Dün 20 küsürdü, bugün 27.Grundig 65ghu7505b 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 65ghu7505b 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam banada yardım yeni evlenecem 2 tv lazım olacak birini çok iyi samsung gibi bir şeu düşünüyorum ama diğerinide bu kampamya gibi bir ürün istiyorum 15civarlarında iş yapsınn kaliteli göstersin yardımcı olurmusunuz böyle kampanyalar olursa galiba bu tv iyiydi kacırdık
tam alacaktım bitmiş ya kaçırdık gene
hocam yeni gördüm ürün tükendi yazıyor malesefmediamarktta aynı fiyat almayı düşünen varsa
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:
GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır hocamSabah 5te baktım yine indirimdeydi. Arada bakın. Gece alarm kurun bakın.
Hocam 5 senedir lg kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık yanma durumu ekranın 1 görüntüde uzun süreler durması sonucunda oluyor bunuda ekran koruyucusu önlüyorOled almayın. 2 sene sonra falan yanıyor panel bizzat 3 kez karşılaştık akrabalarda
Amcam da dayimdada 48 inç LG oled var ikisinde de yanma oldu biri köşesi biri ekranın tam ortası yani hepsi demiyorum ama çok fazla yanma olayı varHocam 5 senedir lg kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık yanma durumu ekranın 1 görüntüde uzun süreler durması sonucunda oluyor bunuda ekran koruyucusu önlüyor