Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 15739TL--Grundig 65ghu7505b 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
Hocam banada yardım yeni evlenecem 2 tv lazım olacak birini çok iyi samsung gibi bir şeu düşünüyorum ama diğerinide bu kampamya gibi bir ürün istiyorum 15civarlarında iş yapsınn kaliteli göstersin yardımcı olurmusunuz böyle kampanyalar olursa galiba bu tv iyiydi kacırdık

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Şahin
mediamarktta aynı fiyat almayı düşünen varsa
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam banada yardım yeni evlenecem 2 tv lazım olacak birini çok iyi samsung gibi bir şeu düşünüyorum ama diğerinide bu kampamya gibi bir ürün istiyorum 15civarlarında iş yapsınn kaliteli göstersin yardımcı olurmusunuz böyle kampanyalar olursa galiba bu tv iyiydi kacırdık

tam alacaktım bitmiş ya kaçırdık gene

Son düzenleme:

SendyGood

80+ Bronze
mediamarktta aynı fiyat almayı düşünen varsa
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:

hocam yeni gördüm ürün tükendi yazıyor malesef :(

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Sabah 5te baktım yine indirimdeydi. Arada bakın. Gece alarm kurun bakın.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Oled almayın. 2 sene sonra falan yanıyor panel bizzat 3 kez karşılaştık akrabalarda
Hocam 5 senedir lg kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık yanma durumu ekranın 1 görüntüde uzun süreler durması sonucunda oluyor bunuda ekran koruyucusu önlüyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Hocam 5 senedir lg kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık yanma durumu ekranın 1 görüntüde uzun süreler durması sonucunda oluyor bunuda ekran koruyucusu önlüyor
Amcam da dayimdada 48 inç LG oled var ikisinde de yanma oldu biri köşesi biri ekranın tam ortası yani hepsi demiyorum ama çok fazla yanma olayı var

Top Bottom