Bunu al daha f/pNasıldır sizce. Sinerji Clay alacaktım ama sürat kargo kullanıyorlarmış. Gaming gen. Hangi kargo ile gönderiyor bilen var mı ve sistem için yorumlarınız nedir 1080p 75gz monitörüm
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle cevap için saol dostum. Linki burada. Bu fiyata 6700xt pek alternatif yok piyasada. Aslında sinerji Clay sistemi daha ucuz ama dediğim gibi kargo firması sıkıntı yaşamak istemiyorum.Fiyatı normal, PSU anakart falan burdan görünmüyo ama alınır. 75 hz monitör için fazla bile hatta, ileride 165hz veya online oyun oynuyosan 240hz bir monitör alırsan daha iyi olur
Hocam açıkçası al sat uğraşmak istemiyorum. Elimde önceden aldığım monitörüm varken onu kullanırım. Yani 75 hz için abartı mı olur diyorsun. 6700xtBunu al daha f/p
https://www.gencergaming.com/pch-v1.2
Şu anki monitörünü satıp kalan parayla 165hz veya 144hz monitör bile alabilirsin
güzel pc ama monitörü ileride yukseltmenizi tavsiye ederim boyle bir sisteme 75hz monitör gitmezNasıldır sizce. Sinerji Clay alacaktım ama sürat kargo kullanıyorlarmış. Gaming gen. Hangi kargo ile gönderiyor bilen var mı ve sistem için yorumlarınız nedir 1080p 75gz monitörüm
Alıntıyı görüntüle
Belki youtuber hazır sistemleri çıkar daha ucuza ama bunun da parça kalitesi çok iyi, bu şekilde alabilirsin veya bütçen varsa 1tb SSD yaparsan ileride kafan rahat olur, 500gb artık yetmiyoÖncelikle cevap için saol dostum. Linki burada. Bu fiyata 6700xt pek alternatif yok piyasada. Aslında sinerji Clay sistemi daha ucuz ama dediğim gibi kargo firması sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İşlemci ve anakartı hesaba katarsak bu da aynı fiyatlara geliyo hocamBunu al daha f/p
https://www.gencergaming.com/pch-v1.2
Şu anki monitörünü satıp kalan parayla 165hz veya 144hz monitör bile alabilirsin
Kesinlikle frekans TV sistemi al , olmadı tebilondakini alacağına bunu alArkadaşlar peki bu sistem daha uygun mudur monitöre https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-asrock-rx6600-challenger-a520m-hvs-corsair-16gb-512gb-ssd/
Aynen öyle ilerde bütçe olursa monitör ikinci el bile alınabilir 144hz felan.Eyv arkadaşlar frekans TV olanı alıcam galiba. Monitör alamam ama en azından 4 5 sene kafam rahat olur yeni oyunlarda
YurtiçiNasıldır sizce. Sinerji Clay alacaktım ama sürat kargo kullanıyorlarmış. Gaming gen. Hangi kargo ile gönderiyor bilen var mı ve sistem için yorumlarınız nedir 1080p 75gz monitörüm
Alıntıyı görüntüle
75 hz çok düşük kalır. 5600 gibi bir işlemci ile cs valo gibi oyunlar oynayacaksan eğer 240hz bile olurÖncelikle cevap için saol dostum. Linki burada. Bu fiyata 6700xt pek alternatif yok piyasada. Aslında sinerji Clay sistemi daha ucuz ama dediğim gibi kargo firması sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam açıkçası al sat uğraşmak istemiyorum. Elimde önceden aldığım monitörüm varken onu kullanırım. Yani 75 hz için abartı mı olur diyorsun. 6700xt