Neler Yeni

Vatandan 3060 hazır sistem alınır mı?

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
sadece siteye özel sistem mi bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi? ( mağazadan da teslim alabilirsin)
Eğer bir problem çıktı siteyemi yollamak gerekir yoksa vatana götürebilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece siteye özel sistem mi bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi? ( mağazadan da teslim alabilirsin)
Çok darlıyorum kusura bakmayın benim için önemli bir konu çünkü

...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

newaziz

80+ Bronze
Eğer bir problem çıktı siteyemi yollamak gerekir yoksa vatana götürebilirmiyim

Çok darlıyorum kusura bakmayın benim için önemli bir konu çünkü

...
site üzerinden iade işlemi başlatıyorsun anlaşmalı kargoyla geri yolluyorsun( Vatan bilgisayar sistemi değil bu)
Stok vardı zaten
arkadaşın dediği gibi stok varsa yarın mağazayı arayıp sorabilirsiniz. eğer mağazda stok varsa alabilirsiniz.

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
site üzerinden iade işlemi başlatıyorsun anlaşmalı kargoyla geri yolluyorsun( Vatan bilgisayar sistemi değil bu)

arkadaşın dediği gibi stok varsa yarın mağazayı arayıp sorabilirsiniz. eğer mağazda stok varsa alabilirsiniz.
Pardon ben yanlış mesaja cevap yazdım vatanın sitesinde olan PC yi vatan şubesinden alabilirmiyim yada internetten alsam bile sıkıntı çıktığında şube ile halledebilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Talha Sadık
Merhaba arkadaşlar ben normalde incehesap tan 6650xt li sistem alacaktım ama yorumları okuduk ve ailem istemedi çok arızalı parça çıkıyor ve değişim çok zor diye Aksaray'da yaşıyorum burdan almak istiyorlar ya vatan Teknosa yada mahalle PC cisinden bende mahalle PC cisinden alacağınıza hiç almayın dedim vatan dan almak istiyorum bana kalsa direk gaming gen incehesap falan ama asla istemiyorlar sıkıntı çıkarsa kargo ile uğraşamam diyorlar iade etmem öyle kalır dedi babam vatandan al 2000 fazla olsun ben verecem dedi sizce bu sistem alınır mı? lütfen ikna et demeyin vatandan yada teknosadan sistem önerinize açığım bu sistem nasıldır https://www.vatanbilgisayar.com/amd...prime-b550m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
hocam eğer vatan üzerinden almayı düşünüyosan eğer anakartı b550 yaparsan çok iyi sistem alınır.

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
hocam eğer vatan üzerinden almayı düşünüyosan eğer anakartı b550 yaparsan çok iyi sistem alınır.
Teşekkürler web den alsam sıkıntı çıktığında mağaza ile mi muhattap olacağım yoksa web sitesiylemi

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
fark etmez müşteri hizmetlerine gidersen yardımcı olurlar ama direk mağazadan da alabilirsin kontrol edip almış olursun.
Teşekkürler

fark etmez müşteri hizmetlerine gidersen yardımcı olurlar ama direk mağazadan da alabilirsin kontrol edip almış olursun.
Mesele web'de olan sistemi şubeden alabiliyormuyum oda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom