- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs valo değil de hikayeli oyunlar seviyorum daha çok cyberpunk bf cod rdr 2 gibi75 hz çok düşük kalır. 5600 gibi bir işlemci ile cs valo gibi oyunlar oynayacaksan eğer 240hz bile olur
Cs valo değil de hikayeli oyunlar seviyorum daha çok cyberpunk bf cod rdr 2 gibi75 hz çok düşük kalır. 5600 gibi bir işlemci ile cs valo gibi oyunlar oynayacaksan eğer 240hz bile olur
Monitör panelin nedir? IPS panel ise renkler daha canlı görünür. Zaten cs valo tarzı oyunlar oynamıyorsun o tip oyunlarda TN panel daha iyi olabiliyorCs valo değil de hikayeli oyunlar seviyorum daha çok cyberpunk bf cod rdr 2 gibi
İps sanırım hocam. Valla aldım ilk sistemi ama galiba abartı oldu biraz çünkü yeni monitör almıcam.. Daha ucuza kapatabiliridliim ama almışken iyisi olsun dedim hayırlısı bakalımMonitör panelin nedir? IPS panel ise renkler daha canlı görünür. Zaten cs valo tarzı oyunlar oynamıyorsun o tip oyunlarda TN panel daha iyi olabiliyor
Hayırlı Olsunİps sanırım hocam. Valla aldım ilk sistemi ama galiba abartı oldu biraz çünkü yeni monitör almıcam.. Daha ucuza kapatabiliridliim ama almışken iyisi olsun dedim hayırlısı bakalım