15k Civarı Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
15000
Bütçem 15k civarı belki 1 2 daha üstüne çıkılabilir. Aklımda samsung a54 almak vardı ama daha uygun güçlü ve uzun süre idare edecek bir telefon önerisi varsa duymak isterim.

Bende arıyorum 15 k civarı telefon karşıma aşağıdaki telefonlar çıkıyor hangisini seçmeliyim
Samsung S21 Fe 2.Nesil
Honor 200
Poco x7
Redmi 14 pro

phone 1 alınabilir. daha uygun hem.

Bende arıyorum 15 k civarı telefon karşıma aşağıdaki telefonlar çıkıyor hangisini seçmeliyim
Samsung S21 Fe 2.Nesil
Honor 200
Poco x7
Redmi 14 pro
Baba gidiyorsun bir telefoncuya yd poco x7pro alıyorsun 3.5 aydır kullanıyorum miss gibi 15.5k gibi bir fiyatı var ortalama gidipte x7 alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem 15k civarı belki 1 2 daha üstüne çıkılabilir. Aklımda samsung a54 almak vardı ama daha uygun güçlü ve uzun süre idare edecek bir telefon önerisi varsa duymak isterim.
X7 pro al 15.5k

8/256 hayirli olsun

X7 Pro'yla yazılan cihazların alanı farklı, X7 Pro'nun yurt dışı olması bile cihazı farklı bir alana itiyor. A36'daki SD 6 Gen 3 işlemcisi de A35'teki Exynos 1380'den çok farklı değil hatta Samsung'un gerileme yaşattığı yerler de olmuş gibi görünüyor bu SoC'ta.

Honor 200

Geri