necmeddines
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
- Bütçe
- 16000
Merhaba 16.000 TL Bütçem var robot süpürgesi alacağım benim aklımda Xioami S10T var sizce alınır mı?? (15.000 TL )
Kullandınız mı bunu memnunmusunuzBenim nişanlımın evinde var: Kendinden temizlemeli sistem var:
![]()
katya T Akıllı Robot Süpürge - Şımart Teknoloji
5000 Pa Emiş Gücüyle Kusursuz Temizlik İçin Yeni Şımart katya T Robot Süpürge\'yi İnceleyin.simart.me
Bende xiaomi modeli var uygulamadan sikayetciydim. Bunun uygulamasi harika ve kendi kendine temizleme olayı mukemmelKullandınız mı bunu memnunmusunuz
Ürünün kendisi nasıl performansı birde evim taş yerden ısıtmalıBende xiaomi modeli var uygulamadan sikayetciydim. Bunun uygulamasi harika ve kendi kendine temizleme olayı mukemmel
2 ürün kullandım. Şöyle özetliyim. 2'sininde Temizlik yaptıktan sonra topladığı pisliği görünce ağzım açık kalıyor.Ürünün kendisi nasıl performansı birde evim taş yerden ısıtmalı
Katya t nin performans ımı bu?2 ürün kullandım. Şöyle özetliyim. 2'sininde Temizlik yaptıktan sonra topladığı pisliği görünce ağzım açık kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz kötü bir görüntü özür dilerim. Ama her defasında böyle bişey geliyor şaşırıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Bu Mi robot Vacuum-Mop 2 proKatya t nin performans ımı bu?