Anlıyorum kanka sen bilirsin teklif varYani oynadığım oyunlar 500gb alanı aşacak ondan dolayı pek yakın bakamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr2,GTA5,rust, dying light,forza horizon 4, ark oynayacağım için yeteceğini sanmıyorum
Anlıyorum kanka sen bilirsin teklif varYani oynadığım oyunlar 500gb alanı aşacak ondan dolayı pek yakın bakamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr2,GTA5,rust, dying light,forza horizon 4, ark oynayacağım için yeteceğini sanmıyorum
Yardımcı olduğun için teşekkür ederimAnlıyorum kanka sen bilirsin teklif var
Bu Ekteki bilgisayar çok daha iyi fakat anakart değişimi olmazı lazım.Ama dediğiniz gibi bütçenizi aşıyor. Eğer arttırma şansınız var ise bunu almanızı tercih ederim oyunlarda çok daha iyi performans alırsınız ti'lı ekran kartı ile.![]()
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MONZA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr