Neler Yeni

16 bin tl bütçe hangi pc

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
16k bütçe ile hangi sistemi önerirsiniz?

Bunu buldum nasıl?
Keşke biraz daha çıksan bütçe olarak 20 21 k aralığında 4060 lı falan sistem oluyor indirimde falan hocam

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
16k bütçe ile hangi sistemi önerirsiniz?

Bunu buldum nasıl?
Knk istediğin performansı alamazsın sen uygun fiyata yüksek fps istiyorsun onun için amd kullanmanı tercih ederim intel bu konuda biraz geride kalıyor bütçeni 16 k yap bu pcyi al seni çok rahat oynatır istediğin oyunu oynarsın ayarını hafiften kıssanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk istediğin performansı alamazsın sen uygun fiyata yüksek fps istiyorsun onun için amd kullanmanı tercih ederim intel bu konuda biraz geride kalıyor bütçeni 16 k yap bu pcyi al seni çok rahat oynatır istediğin oyunu oynarsın ayarını hafiften kıssanda

Güvenilir olsun diye vatandan alıyorsan bu sitede güvenilir pchocası gibi youtuberlar bu siteyle anlaşmalı zaten bende kendi pcmi burdan aldım aklın kalmasın fiyat performans topluyorsun vatandan almana gerek yok vatan pahalı

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Güvenilir olsun diye vatandan alıyorsan bu sitede güvenilir pchocası gibi youtuberlar bu siteyle anlaşmalı zaten bende kendi pcmi burdan aldım aklın kalmasın fiyat performans topluyorsun vatandan almana gerek yok vatan pahalı
Hocam attığınız sisteme bakacam şuan rtx 2060 i5 9400f sistem kullanıyorum sattım sistemi daha performanslı bir şey lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom