xpg 8+8 cl 16 16 gb ramim var 8 gb kullanabiliyorum sadece nedendir acaba biosu güncelledim ram de sıkıntı olabilir mi dicem ama 16 gb gözüküyor
anakart b450 m s2h
ekran kartı sapphire rx 460 4 gb
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani ?xpg 8+8 cl 16 16 gb ramim var 8 gb kullanabiliyorum sadece nedendir acaba biosu güncelledim ram de sıkıntı olabilir mi dicem ama 16 gb gözüküyor
anakart b450 m s2h
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani ?xpg 8+8 cl 16 16 gb ramim var 8 gb kullanabiliyorum sadece nedendir acaba biosu güncelledim ram de sıkıntı olabilir mi dicem ama 16 gb gözüküyor
anakart b450 m s2h
Alıntıyı görüntüle
iyice oturttuğuna ve kulakçıkların kapalı olduğuna emin misinxpg 8+8 cl 16 16 gb ramim var 8 gb kullanabiliyorum sadece nedendir acaba biosu güncelledim ram de sıkıntı olabilir mi dicem ama 16 gb gözüküyor
anakart b450 m s2h
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani ?
aynen öyle hiçbiyerde bulamadım çözümü bilen yokAlgılıyormuş ama kullanamıyormuş
1 hafta oldu ram i yeni aldım zaten 8 gb vardı aynısından bitane daha alayım dedimyarısını kullanamadığını ne zaman anladın
eminimiyice oturttuğuna ve kulakçıkların kapalı olduğuna emin misin
çok saçma1 hafta oldu ram i yeni aldım zaten 8 gb vardı aynısından bitane daha alayım dedim
eminim
Kullanamadıgını nasıl anladın?1 hafta oldu ram i yeni aldım zaten 8 gb vardı aynısından bitane daha alayım dedim
eminim
denedim olmadıçok saçma bir şey diyeceğim şimdi ramlerin yerini değiştirebilme şansın var mı dene bi belki bir ihtimal
Kullanamadıgını nasıl anladın?
Galiba biostan ayarlaman gerekiyormuş ama nasıl oldugunu bilmiyorumdenedim olmadı