Bilgisayarımda 16 gb Ram olmasına rağmen bir kaç oyunda yavaş bir performans sergiliyor. Daha önceki senelerde hiç böyle bir sıkıntım yoktu fakat son 1 aydır böyle bir durum yaşamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
16 gb Ram olmasına rağmen bir kaç oyunda yavaş bir performans sergiliyor. Daha önceki senelerde hiç böyle bi
Bios güncellemesi yapmayı deneBilgisayarımda 16 gb Ram olmasına rağmen bir kaç oyunda yavaş bir performans sergiliyor. Daha önceki senelerde hiç böyle bir sıkıntım yoktu fakat son 1 aydır böyle bir durum yaşamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İşlemcinin yada ekran kartinin perfomansi yetmiyordur ram bir yere kadar yeterBilgisayarımda 16 gb Ram olmasına rağmen bir kaç oyunda yavaş bir performans sergiliyor. Daha önceki senelerde hiç böyle bir sıkıntım yoktu fakat son 1 aydır böyle bir durum yaşamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Diğer bileşenler iyiyse eğer bios ekranından ramının mhz sını belirlemezsen ram düşük mhz de çalışıyo olabilir bü yüzden bilgisayar tam performansta çalışmaz senin yapman gereken bios ekranına girip raminin mhz sine bakmak eğer ramin kendi mhz inin altında çalışıyosa onu düzeltmen gerekBilgisayarımda 16 gb Ram olmasına rağmen bir kaç oyunda yavaş bir performans sergiliyor. Daha önceki senelerde hiç böyle bir sıkıntım yoktu fakat son 1 aydır böyle bir durum yaşamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.