oyun odaklı bir sistem düşünüyorsan amd işlemci seç 14600kf daha iyi olsa da x3d işlemciler diye bir gerçek var ilerde upgrade edersin.40k ortalama bütçe ile bilgisayar toplayacağım .
5060 ti alırsam i5 14600 kf düşünüyorum. AMD ekran kartı alırsam AMD 7600 işlemci düşünüyorum. Çok kararsızım bu cuma İncehesap cuma gecesi indirimlerine bakacağım ne tavsiye edersiniz .
Hangisine bütçen yetiyorsa onu al 9060xt 16gb ile 5060 ti 16gb saf güçte aynı ama MFG gibi bir kaç ekstra özellik var nvidia da.oyun odaklı bir sistem düşünüyorsan amd işlemci seç 14600kf daha iyi olsa da x3d işlemciler diye bir gerçek var ilerde upgrade edersin.
DLSS ÖNDE ÇIKIYOR fsr a karşı ama sürekli güncelleme geliyormuş 9000 seri ekran kartlarına tam bir f/p oluyor aslındaoyun odaklı bir sistem düşünüyorsan amd işlemci seç 14600kf daha iyi olsa da x3d işlemciler diye bir gerçek var ilerde upgrade edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisine bütçen yetiyorsa onu al 9060xt 16gb ile 5060 ti 16gb saf güçte aynı ama MFG gibi bir kaç ekstra özellik var nvidia da.
Geçen 40 bine kaçırdım amd işlemci 5060 ti colorful 16 gb ekran kartı sistemi bakalım cuma günü indirimlere ne gelecek . bunlara uygun anakart öneriniz var mı ?oyun odaklı bir sistem düşünüyorsan amd işlemci seç 14600kf daha iyi olsa da x3d işlemciler diye bir gerçek var ilerde upgrade edersin.
Hangisine bütçen yetiyorsa onu al 9060xt 16gb ile 5060 ti 16gb saf güçte aynı ama MFG gibi bir kaç ekstra özellik var nvidia da.
DLSS önde çıkmıyor dlss daha çok oyunda destekliyor ama fsr4 açık kaynaklı olduğu için 3-5 indirme yaparak bütün oyunlarda açabiliyorsun. Yoksa görüntü kalitesi olarak nerdeyse aynılar fark etmek zor çoğu oyunda.DLSS ÖNDE ÇIKIYOR fsr a karşı ama sürekli güncelleme geliyormuş 9000 seri ekran kartlarına tam bir f/p oluyor aslında
Geçen 40 bine kaçırdım amd işlemci 5060 ti colorful 16 gb ekran kartı sistemi bakalım cuma günü indirimlere ne gelecek . bunlara uygun anakart öneriniz var mı ?
yani o zaman 9060 almak daha mantıklı değil mi . bknz.DLSS önde çıkmıyor dlss daha çok oyunda destekliyor ama fsr4 açık kaynaklı olduğu için 3-5 indirme yaparak bütün oyunlarda açabiliyorsun. Yoksa görüntü kalitesi olarak nerdeyse aynılar fark etmek zor çoğu oyunda.
Mantıklı olup olmaması sana ve bütçene kalmış 9060xt alırım kalan bütçe ile başka şeyleri upgrade ederim diyorsan o zaman evet mantıklı.yani o zaman 9060 almak daha mantıklı değil mi . bknz. Alıntıyı görüntüle