Jackwilder
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
- Bütçe
- 12000
Merhaba arkadaşlar herkesin hayatının bir döneminde oynadığı oyun olan metin 2 de 16 meley hesabı açabilecek bir laptop tavsiyesi istiyorum
16 çok abartı. Bu bütçede böyle bi laptop yok. Ram 32 olması lazım, işlemci çok iyi olması lazımMerhaba arkadaşlar herkesin hayatının bir döneminde oynadığı oyun olan metin 2 de 16 meley hesabı açabilecek bir laptop tavsiyesi istiyorum
Kral mt2 diyor yani bence o kadar da gerekmez. Her biri 1gb ram yese bile 32 fazla gelir. Ben 16 ile işin içinden çıkacağını düşünüyorum.16 çok abartı. Bu bütçede böyle bi laptop yok. Ram 32 olması lazım, işlemci çok iyi olması lazım
Bütçe arttırmanız gerekiyor.... Ve sadece laptop değil, iyi bir internet bağlantısı da gerekiyor. Bu arada masaüstü sistem çok daha ucuza toplanabilir. Sonuçta ekran kartı ile pek bir işiniz yok.Merhaba arkadaşlar herkesin hayatının bir döneminde oynadığı oyun olan metin 2 de 16 meley hesabı açabilecek bir laptop tavsiyesi istiyorum
İşlemci çok önemi mobil tarafta Ryzen 5900 altı çok zor olur. Masaüstünde Ryzen 5800X yeterli + 16 GB RAM yeterli olur. Laptop zor.Kral mt2 diyor yani bence o kadar da gerekmez. Her biri 1gb ram yese bile 32 fazla gelir. Ben 16 ile işin içinden çıkacağını düşünüyorum.