Neler Yeni

16 senelik bilgisayar, hangi Windows'u kurmalı ?

Atech

80+
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi, bilgisayar 16 sene önce alınmış ve en son da 6-7 sene önce kullanılmış. Şimdi kenarda köşede bir bilgisayar olsun diye lazım oldu. Çok bir beklenti yok kasadan hakkını verirsiniz :D

Sormak istediğim şu, bu sisteme en fazla hangi windowsu kurabilirim? En azından 7 kurulabilir mi ? Yoksa xp devam mı ?

kasa bu şekilde (tarihe aldanmayın bios pilini söktüğüm icin o şekilde, bios pili takılıyken acılmadı bilgisayar :D) :
1615825456330.png

En İyi Cevap
1
windows 7 ya da xp

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Windows 8 32 Bit kurabilirsiniz.

En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun oynanmıyorsa Linux

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi, bilgisayar 16 sene önce alınmış ve en son da 6-7 sene önce kullanılmış. Şimdi kenarda köşede bir bilgisayar olsun diye lazım oldu. Çok bir beklenti yok kasadan hakkını verirsiniz :D

Sormak istediğim şu, bu sisteme en fazla hangi windowsu kurabilirim? En azından 7 kurulabilir mi ? Yoksa xp devam mı ?

kasa bu şekilde (tarihe aldanmayın bios pilini söktüğüm icin o şekilde, bios pili takılıyken acılmadı bilgisayar :D) :
Alıntıyı görüntüle
knk benim kasada 16 senelik 17 yaşını doldurcak ben win7 kullanıyom

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

Alıntıyı görüntüle
kasa çökmüştü neyse reset attım geldim pek donma gibi durumu yok şuan işlemci 100 derece oluyor olsun en azınan eve doğalgaz faturası gelmiyo

Top Bottom