Neler Yeni

16 senelik bilgisayar, hangi Windows'u kurmalı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Atech

80+
knk benim kasada 16 senelik 17 yaşını doldurcak ben win7 kullanıyom
şu an kasada görüldüğü üzere win xp kurulu ve neredeyse kullanılmayacak halde, klasörlere girmesi dakikalarını alıyor kasanın. Ama kullandıkça açıldı sanki şu an ilk açtığım haline göre daha hızlı :D Acaba sıfırdan windows kursam daha iyi hale gelir mi şu an onu düşünüyorum. Önce bir w7 iso indirecem, olmadı xp ye düşürürüm.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
şu an kasada görüldüğü üzere win xp kurulu ve neredeyse kullanılmayacak halde, klasörlere girmesi dakikalarını alıyor kasanın. Ama kullandıkça açıldı sanki şu an ilk açtığım haline göre daha hızlı :D Acaba sıfırdan windows kursam daha iyi hale gelir mi şu an onu düşünüyorum. Önce bir w7 iso indirecem, olmadı xp ye düşürürüm.
RAM'ini yükseltmeye çalışın.

Atech

80+
cs 1.6, bf2, max payne 2, gta san andreas ,cod 2 ,nfs most wanted, half life 1-2, bunları oynar
Bilgisayarı isteyen kişi knight + discord istiyor sadece :D makine knightı acsın da discorda telefondan da bağlanır. Bilgisayar acık durdukca hızlandı şu an klasörlere denetim masasına falan saniyede giriyor. Temiz bir w7 kurulumu yapacağım. Şu an İSO dosyasının inmesini bekliyorum.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
7 de çalışır mı gerçekten ? bana biraz hayal gibi geldi.
Ben 20 senelik laptopa win 10 kurdum laptop şuan ateş atıyor kapı pencereleride açtım başkaları da ısınsın diye

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
win7-32bit-pro

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Lubuntu-Windows 8.1

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Şahsen herhangi bir Windows sürümü kurmanızı önermem. Hafif Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz. Crunchbang ++, antiX, Peppermint...

Top Bottom