Aynen öyle hocam. Öyle bir seçim ki oy kullanmakta, kullanmamakta problem.Estafurullah tartışma değil. Neyse kapatıyım canlar saolsun gerisi önemli değil.
Aynen öyle hocam. Öyle bir seçim ki oy kullanmakta, kullanmamakta problem.Estafurullah tartışma değil. Neyse kapatıyım canlar saolsun gerisi önemli değil.
Benim tek tarafım var üstadım. Bu toprakların halkları ve Bu topraklara düşmanlara düşman, dostlara dostum.Aynen öyle hocam. Öyle bir seçim ki oy kullanmakta, kullanmamakta problem.
Hocam bildiğim tek bir şey var o da akp kazanırsa her şeyin daha kötü hale geleceği. Benim asıl istediğim Sinan Oğan'ın kazanması ama o zor.Benim tek tarafım var üstadım. Bu toprakların halkları ve Bu topraklara düşmanlara düşman, dostlara dostum.
Sana küçücük bir bilgi daha veriyim. Malesefki bizden zannettiğin çoğu kişi ne bizden nede bu toprakların insanları. Misal Erkan Baş. Gerçek adını bildiğini bile zannetmiyorum.
Sinan Oğan KK ile anlaşmış diye haber gördüm ama okumadım. Türk Pasaportu zaten değersizdiki. 2007 de Avrupaya gittim, Havaalanında bir afrikalıları arıyorlardı birde Türkleri.Hocam bildiğim tek bir şey var o da akp kazanırsa her şeyin daha kötü hale geleceği. Benim asıl istediğim Sinan Oğan'ın kazanması ama o zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ülke mülteci çöplüğüne döndü, Türk lirası çok değersiz ve Türk pasaportunun kağıt kadar değeri kalmadı
Hocam yine vize alınabiliyormuş. Şu an vize almak çok zor.Sinan Oğan KK ile anlaşmış diye haber gördüm ama okumadım. Türk Pasaportu zaten değersizdiki. 2007 de Avrupaya gittim, Havaalanında bir afrikalıları arıyorlardı birde Türkleri.
Yok alınamıyordu yine. Düşün babadan yeşil pasaportu bile arıyorlardı.Hocam yine vize alınabiliyormuş. Şu an vize almak çok zor.
Hile hurdayla göstere göstere birisi çıkarsa ona da duyacak mısınBizim burada birbirimizi yememiz hiçbir şeyi degiştirmez seçim günü gelir herkes istediği partiye oy verir sandıktan kim çıkarsa ona sayğı duymak zorundayız
Bu seçim kesinlikle objektif olunacak bir seçim değil Özellikle de muhalefete muhalefet olmak en büyük yanlışlardan birisidir. Akp gitsin 5 yıl sonra chp'yi göndermek daha kolay.Hile hurdayla göstere göstere çıktıntan sonra da duyacak mısın ?
Zor olsa da emin olun bu günkü kadar imkansız değildi. Üstelik paramız da hemen hemen aynı seviyedeydi.Yok alınamıyordu yine. Düşün babadan yeşil pasaportu bile arıyorlardı.
Dostum KK 13 senedir 10 seçim kaybetti, CHP den atmadık adam bırakmadı, daha onu gönderemediniz.Bu seçim kesinlikle objektif olunacak bir seçim değil Özellikle de muhalefete muhalefet olmak en büyük yanlışlardan birisidir. Akp gitsin 5 yıl sonra chp'yi göndermek daha kolay.
Parti liderini göndermek, Parlementer sistemdeki bir cumhurbaşkanını göndermekten daha zor. Parlementer sistemde seçimde karşısındaki uygun bir adaya vererek şutlarsın ama genel başkan seçimleri parti içinde oluyor biz seçemiyoruz ki.Dostum KK 13 senedir 10 seçim kaybetti, CHP den atmadık adam bırakmadı, daha onu gönderemediniz.