Neler Yeni

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Chatgpye sormak lazım mantıklı bir politika mı oy getirir mi diye. Bir de kısıtlı vaktini parti sempatizanlığı yapmak veya siyaset konuşmak için harcayanlar ne kadar akıllı diye. 10gb internet çok az bu arada. Sınırsız sosyal medya daha mantıklı olabilir. Vergi indirimi bir seferlik olmasa iyiymiş.

İceWolf

80+ Silver
Aynen öyle hocam. Öyle bir seçim ki oy kullanmakta, kullanmamakta problem.
Benim tek tarafım var üstadım. Bu toprakların halkları ve Bu topraklara düşmanlara düşman, dostlara dostum.

Sana küçücük bir bilgi daha veriyim. Malesefki bizden zannettiğin çoğu kişi ne bizden nede bu toprakların insanları. Misal Erkan Baş. Gerçek adını bildiğini bile zannetmiyorum.

kineist

80+
Benim tek tarafım var üstadım. Bu toprakların halkları ve Bu topraklara düşmanlara düşman, dostlara dostum.

Sana küçücük bir bilgi daha veriyim. Malesefki bizden zannettiğin çoğu kişi ne bizden nede bu toprakların insanları. Misal Erkan Baş. Gerçek adını bildiğini bile zannetmiyorum.
Hocam bildiğim tek bir şey var o da akp kazanırsa her şeyin daha kötü hale geleceği. Benim asıl istediğim Sinan Oğan'ın kazanması ama o zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke mülteci çöplüğüne döndü, Türk lirası çok değersiz ve Türk pasaportunun kağıt kadar değeri kalmadı

İceWolf

80+ Silver
Hocam bildiğim tek bir şey var o da akp kazanırsa her şeyin daha kötü hale geleceği. Benim asıl istediğim Sinan Oğan'ın kazanması ama o zor.

Ülke mülteci çöplüğüne döndü, Türk lirası çok değersiz ve Türk pasaportunun kağıt kadar değeri kalmadı
Sinan Oğan KK ile anlaşmış diye haber gördüm ama okumadım. Türk Pasaportu zaten değersizdiki. 2007 de Avrupaya gittim, Havaalanında bir afrikalıları arıyorlardı birde Türkleri.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
20 küsür yıldır hep aldın şimdi mi gelip birşeyler vereceksin, hoş vereceksen neden bekliyorsun zaten baştasın..

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Bizim burada birbirimizi yememiz hiçbir şeyi degiştirmez seçim günü gelir herkes istediği partiye oy verir sandıktan kim çıkarsa ona sayğı duymak zorundayız

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
ahmet alaca
Bizim burada birbirimizi yememiz hiçbir şeyi degiştirmez seçim günü gelir herkes istediği partiye oy verir sandıktan kim çıkarsa ona sayğı duymak zorundayız
Hile hurdayla göstere göstere birisi çıkarsa ona da duyacak mısın 😒

kineist

80+
Hile hurdayla göstere göstere çıktıntan sonra da duyacak mısın ?
Bu seçim kesinlikle objektif olunacak bir seçim değil Özellikle de muhalefete muhalefet olmak en büyük yanlışlardan birisidir. Akp gitsin 5 yıl sonra chp'yi göndermek daha kolay.

Yok alınamıyordu yine. Düşün babadan yeşil pasaportu bile arıyorlardı.
Zor olsa da emin olun bu günkü kadar imkansız değildi. Üstelik paramız da hemen hemen aynı seviyedeydi.

İceWolf

80+ Silver
Bu seçim kesinlikle objektif olunacak bir seçim değil Özellikle de muhalefete muhalefet olmak en büyük yanlışlardan birisidir. Akp gitsin 5 yıl sonra chp'yi göndermek daha kolay.
Dostum KK 13 senedir 10 seçim kaybetti, CHP den atmadık adam bırakmadı, daha onu gönderemediniz. :)

kineist

80+
Dostum KK 13 senedir 10 seçim kaybetti, CHP den atmadık adam bırakmadı, daha onu gönderemediniz. :)
Parti liderini göndermek, Parlementer sistemdeki bir cumhurbaşkanını göndermekten daha zor. Parlementer sistemde seçimde karşısındaki uygun bir adaya vererek şutlarsın ama genel başkan seçimleri parti içinde oluyor biz seçemiyoruz ki.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom