şizofren00
80+
pkkyı terör örgütü olarak görse niye chpye geçsin canım kardeşim chp için zaten pkk terör örgütü. dememiş demiyorum ki demiştir eşi tahir elçi de demişti zaten. olay deyip demediği değil ki. sen türk milliyetçisi birisinin hdpye gitmesine ve hala türk milliyetçisi olduğuna ihtimal vermiş oluyorsun bu durumda.Çıkmış "PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR" demiş. Kendisi "pkk terör örgütüdür" demeden nerden bilelim fikrinin, zikrinin, tiniyetinin değiştiğini. Yapmışmı PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR diye bir açıklama?
KK da bir diyor, bir demiyor zaten. Şu andada PKK ya karşı silahları bırakacaz MECLİSTE anlaşacaz diyorlar. Ne anlarsan anla...pkkyı terör örgütü olarak görse niye chpye geçsin canım kardeşim chp için zaten pkk terör örgütü. dememiş demiyorum ki demiştir eşi tahir elçi de demişti zaten. olay deyip demediği değil ki. sen türk milliyetçisi birisinin hdpye gitmesine ve hala türk milliyetçisi olduğuna ihtimal vermiş oluyorsun bu durumda.
ben onu gördüm ben bunu gördüm ile gideceksek olmaz kardeşim benim olayı çektiğin yerler bambaşka birisi pkkyı savunuyorsa chpli olamaz onu önce uyar ondan sonra chpye bir dilekçe ile şikayet et gereği yapılacaktır.Bir PKK lının "PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR" dediğini hiç duymadım AMA PKK lıları SAVUNAN, LEŞLERİNİN BAŞINDA AĞLAYAN, MECLİSE SOKAN, ELİNE SAZ VEREN, GÜZELLEYEN, ŞİRİN GÖSTERMEYE ÇALIŞAN çok CHP li gördüm...
o dediğin isimlerin içinde aihm kararlarında apo yok demirtaş ve kavala var. yalanlarla yürüteceksen ben gidiyorum dostum sana iyi sohbetler.KK da bir diyor, bir demiyor zaten. Şu andada PKK ya karşı silahları bırakacaz MECLİSTE anlaşacaz diyorlar. Ne anlarsan anla...
Bu arada AİHM kararlarınıda uygulayacaz diyor. O kararlarda, Apo nun, Selo nun, PKK lıların, FETÖ cülerin serbest bırakılma istekleride var. Gerçi KK kendiside PKK FETÖ cüleri serbest bırakacağını söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Doğru abi pekkayla iş birliği yapıyolar. Bak hatta:KK da bir diyor, bir demiyor zaten. Şu andada PKK ya karşı silahları bırakacaz MECLİSTE anlaşacaz diyorlar. Ne anlarsan anla...
Bu arada AİHM kararlarınıda uygulayacaz diyor. O kararlarda, Apo nun, Selo nun, PKK lıların, FETÖ cülerin serbest bırakılma istekleride var. Gerçi KK kendiside PKK FETÖ cüleri serbest bırakacağını söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Ben o arkadaşı ciddiye almıyorum artık laf anlamıyor zatenben onu gördüm ben bunu gördüm ile gideceksek olmaz kardeşim benim olayı çektiğin yerler bambaşka birisi pkkyı savunuyorsa chpli olamaz onu önce uyar ondan sonra chpye bir dilekçe ile şikayet et gereği yapılacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o dediğin isimlerin içinde apo yok demirtaş ve kavala var. yalanlarla yürüteceksen ben gidiyorum dostum sana iyi sohbetler.
yok mesajlardan nerelerde takıldığı belli oluyor zaten de bir umut insandır ümit kesilmez mantığı bir şeyler deniyoruz işte. umarım terörün her türlüsü yok olur bunlara mecazi terörler de dahil.Doğru abi pekkayla iş birliği yapıyolar. Bak hatta:
Ben o arkadaşı ciddiye almıyorum artık laf anlamıyor zaten
Ben çok dedim-denedim de en son FETÖ cü oldum o günden sonra saldım ciddiye almayı onu.yok mesajlardan nerelerde takıldığı belli oluyor zaten de bir umut insandır ümit kesilmez mantığı bir şeyler deniyoruz işte. umarım terörün her türlüsü yok olur bunlara mecazi terörler de dahil.
bende bugün hem pkklı hem akpli hem de fetöcü oldum ideoloji karmaşası yaşıyorum şuan. bir çin ajanı olamadım yakında ona da benzetirler.Ben çok dedim-denedim de en son FETÖ cü oldum o günden sonra saldım ciddiye almayı onu.
Vıgy Çin ajanı senibende bugün hem pkklı hem akpli hem de fetöcü oldum ideoloji karmaşası yaşıyorum şuan. bir çin ajanı olamadım yakında ona da benzetirler.
Valla ben demedim sana hicbir sey haberin olsun insanları yargılamam öyle Ama oy vermemene ve o acıklamana cok sinirliyimbende bugün hem pkklı hem akpli hem de fetöcü oldum ideoloji karmaşası yaşıyorum şuan. bir çin ajanı olamadım yakında ona da benzetirler.
Çok biliyonuz. Al sana KARARIN ilgili bölümü. Siz Yok cart curt diyince bişeyler yokolmuyor. Okuman varsa oku ne istiyomuş AİHM.ben onu gördüm ben bunu gördüm ile gideceksek olmaz kardeşim benim olayı çektiğin yerler bambaşka birisi pkkyı savunuyorsa chpli olamaz onu önce uyar ondan sonra chpye bir dilekçe ile şikayet et gereği yapılacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o dediğin isimlerin içinde aihm kararlarında apo yok demirtaş ve kavala var. yalanlarla yürüteceksen ben gidiyorum dostum sana iyi sohbetler.
Yalanlarla yaşayan bi adamsın. Enson yalanın suratına vurulunca baya üzülmüşsün. Kardeş üzülme bu kadar boşver. 2 uydurma sentetik grafikle çözemiycen iş yok seninBen çok dedim-denedim de en son FETÖ cü oldum o günden sonra saldım ciddiye almayı onu.