TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Kafam karıştı ben galiba akp ye basicam
tabii. başka emriniz var mıdır efendim? sizin istediğiniz her söylemi dile getirmekten müteşekkir olurum efendim.O zaman vermiyorum değil veremiyorum de
Madem AKP li değilsin oy kullanmayınca hangi partiyi tutmuş oluyorsun cahil kardeşim benim düzenden memnunsun ki oy kullanmayacaksın onun için AKP li değilim deyip şov yapma burada.ekran kartı olmayan pc kullanıyorum paralı trol diyor bana kim para veriyorsa sen biliyorsun galiba yaz bari para kazanalım.
Raporum tuttu
Maymun Kanzi yi anlamak bu maymunun IQ sünün yarısı bile AKP lilerden daha fazla zoruna giden varsa kızgın atabilirsiniz.Yemek yapıyor hatta 3 bin kelime anlıyor!
Bonobolar, şempanzelerin kuzeni olarak biliniyorlar. Kanzi adlı bu bonobo 35 yaşında ve maalesef esaret altında doğmuş. Des Moines, Iowa üniversitesinde bulunan ve maymun bilinci hakkında araştırmalar yapan bir grup araştırmacı aynı zamanda onlarla ile...www.hurriyet.com.tr
Ajdar @ÇiktaMuz PP ni unutmuşsun.
daha konuşmayı bilmiyor millete 3000 kelime ateş yakıyor diyor. Şu cümleyi o dediğin maymun kanzi bile zor anlar.Madem AKP li değilsin oy kulanmayınca hangi partiyi tutmuş oluyorsun cahil kardeşim benim düzenden menunsun ki oy kullanmaycaksın onun için AKP li değilim deyip şov yapma burda.
Brom sen vermiyorum diyorsun ben diyorum ki vermiyorsan böyle böyle, sonra sen veremiyorum diyorsun. Bunu söylemen lazım bunlar FARKLI şeylertabii. başka emriniz var mıdır efendim? sizin istediğiniz her söylemi dile getirmekten müteşekkir olurum efendim.
Buyur kardeş:bir hiçbir chpli vekil pkk terör örgütü değildir diyemez. ikincisi burası facebook değil kahvehane dayılarının yazdığı postlar gibi irili ufaklı yazmaya gerek yok. üçüncüsü bu elemanlara iyi diyenler de yok zaten herkesin talebi bu isimlerin değiştirilmesi. devanın veya geleceğin kadrosundan girdiği için böyle sorunlar oldu ne yazık ki bizde çözülmesini umut ediyoruz. olayı siyasi bir tartışmaya çekmek yerine ülkemiz için hangisi daha iyi olur, neler ülkemizi kalkındırır diye tartışsak daha mantıklı değil mi? hala pkk fetö meselelerini tartışıyorsak bir arpa yolu ilerlememişiz demektir. terör örgütü terör örgütüdür bunun siyaseti de olmaz. ayrıca bugün bakan yapılmayacaktı o adam eski dönemlerde bakandı şimdi milletvekili adayı için ismi çıktı yine hatalı umarım dönülür böyle isimlerden. ben oy vermeyeceğim zaten hiçbir partiye halkımız için dönülmeli diyorum.
Konuya yazanların çoğu mecburiyetten KK ya verecem demiş, sense beyinden bahsediyon. Koyun gibi, eşşek gibi, tıpış tıpış, Mecburennnnn.Kanka buraya kadar ulan ne kadar zeki diyodum burda bozdun sen 3000 kelimeyi bile anlayamazsın bence
düzenden memnunsun oy kullanmayacaksın diyor yukarıda kullanamayacağımı belirttim bende isterim kullanmayı akpli olmadığımız kalmıştı onu da olduk. babam duymasın akpli olduğumu anlımdan öperdi herhalde sürekli akpyi eleştirdiğim için aramız pek iyi değil de. senin gibi elemanlar onun bile kafasını karıştırırMadem AKP li değilsin oy kulanmayınca hangi partiyi tutmuş oluyorsun cahil kardeşim benim düzenden menunsun ki oy kullanmaycaksın onun için AKP li değilim deyip şov yapma burda.
aradan 8 yıl geçmiş bro eşinin öldürülmesinin üzerine gelen muhabbetler üstelik. hala aynı fikirde olduğunu nereden biliyorsun ki. bu kadının chpye katılmasına en çok tepki gösterenler hdpliler oldu. şimdi aynı söylemi söylerse partiden atılır zaten.Buyur kardeş:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konuya yazanların çoğu mecburiyetten KK ya verecem demiş, sense beyinden bahsediyon. Koyun gibi, tıpış tıpış, Mecburennnnn.
Çıkmış "PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR" demiş. Kendisi "pkk terör örgütüdür" demeden nerden bilelim fikrinin, zikrinin, tiniyetinin değiştiğini. Yapmışmı PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR diye bir açıklama?düzenden memnunsun oy kullanmayacaksın diyor yukarıda kullanamayacağımı belirttim bende isterim kullanmayı akpli olmadığımız kalmıştı onu da olduk. babam duymasın akpli olduğumu anlımdan öperdi herhalde sürekli akpyi eleştirdiğim için aramız pek iyi değil de. senin gibi elemanlar onun bile kafasını karıştırır
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradan 8 yıl geçmiş bro eşinin öldürülmesinin üzerine gelen muhabbetler üstelik. hala aynı fikirde olduğunu nereden biliyorsun ki. bu kadının chpye katılmasına en çok tepki gösterenler hdpliler oldu. şimdi aynı söylemi söylerse partiden atılır zaten.
Bir PKK lının "PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR" dediğini hiç duymadım AMA PKK lıları SAVUNAN, LEŞLERİNİN BAŞINDA AĞLAYAN, MECLİSE SOKAN, ELİNE SAZ VEREN, GÜZELLEYEN, ŞİRİN GÖSTERMEYE ÇALIŞAN çok CHP li gördüm...aradan 8 yıl geçmiş bro eşinin öldürülmesinin üzerine gelen muhabbetler üstelik. hala aynı fikirde olduğunu nereden biliyorsun ki. bu kadının chpye katılmasına en çok tepki gösterenler hdpliler oldu. şimdi aynı söylemi söylerse partiden atılır zaten.