Hüda partisi ile ittifak yapana ne diyeceksin bakalım?Bizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
Hüda partisi ile ittifak yapana ne diyeceksin bakalım?Bizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
giriş sevesi telefon deseneen fp telefonlar olmuş 10k 2k indirim olsa nolcak
"tayyip hala göz boyama calısıyor buna kanıpta tayyıbe oy verecek cahil kesim açın gozunuzu artık"Al işte direk atlamış. Cümlede öyle bir kelime mi kullandım? Seçim değil abicim ülkenin geleceği söz konusu ise fanatik gibi davranmayacaksin takım tutuyoruz burda
AK patiye oy veren insanlara da zeki demezsin o insanlar çıkarları ve menfaatleri için ülkeyi sattılar Mustafa Kemal Atatürk'ün Trablusgarp savaşında öldürülüp yerine geçen Yahudi iş adamı Yossi Kohen olduğunu söylüyorlar Atatürk düşmanı hepsi 2023 de Lozan bitecek ülkedeki bütün madenleri çıkaracağız CHP camileri yıkıp ahıra çevirdiler camilerde şarap içtiler gibi tarihle alakası olmayan cemaat yurtları ve tarikatlardan öğrendikleri bilgileri ile kendilerini zeki zanneden ama asında maymun Kanzi kadar bile IQ ye sahip olmayan AKP lilere de zeki demezsin savunulacak tarafları yok 21 yılda ülkenin bu yerlere gelmesinin en büyük sebepleri onlar 14 mayıs dan sonra CHP başa geçince çoğu biz kandırıldık diyecekler aynı FETÖ terör örgütünde olduğu gibi.insanların ak partiye oy vermelerinin sebepleri var. toplum siyaseti nedir bilmeyenlerin bunu anlamasının imkanı yok. chattekilerin hepsinden zeki ak partililer de var her parti için geçerli bu. ideolojiler zekayı belirlemez. ideolojiler insanları yönetir.
CHP pekkayla iş birliği yapıyomus kardeimBizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
akpliler zeki demedim daha okuduğunu anlamıyorsun akplilerin zekasını sorguluyorsun. birçok ak partili senden bizden zeki o gerçek ama. ideolojilerin zeka ile alakalı olmadığını anladığın gün olgun bir birey olacaksın.AK patiye oy veren insanlara da zeki demezsin o insanlar çıkarları ve menfaatleri için ülkeyi sattılar Mustafa Kemal Atatürk'ün Trablusgarp savaşında öldürülüp yerine geçen Yahudi iş adamı Yossi Kohen olduğunu söylüyorlar Atatürk düşmanı hepsi 2023 de Lozan bitecek ülkedeki bütün madenleri çıkaracağız CHP camileri yıkıp ahıra çevirdiler camilerde şarap içtiler gibi tarihle alakası olmayan cemaat yurtları ve tarikatlardan öğrendikleri bilgileri ile kendilerini zeki zanneden ama asında maymun Kanzi kadar bile IQ ye sahip olmayan AKP lilere de zeki demezsin savunulacak tarafları yok 21 yılda ülkenin bu yerlere gelmesinin en büyük sebepleri onlar 14 mayıs dan sonra CHP başa geçince çoğu biz kandırıldık diyecekler aynı FETÖ terör örgütünde olduğu gibi.
Alıntıyı görüntüle
Yemek yapıyor hatta 3 bin kelime anlıyor!
Bonobolar, şempanzelerin kuzeni olarak biliniyorlar. Kanzi adlı bu bonobo 35 yaşında ve maalesef esaret altında doğmuş. Des Moines, Iowa üniversitesinde bulunan ve maymun bilinci hakkında araştırmalar yapan bir grup araştırmacı aynı zamanda onlarla ile...www.hurriyet.com.tr
dostum hadi haklısın diyelim bu fetöcü dediğiniz elemanlar eskiden diğer ittifakta değil miydi? karşıya geçince mi düşmanlaştı. bakanlık yapmış elemanlar bunlar.CHP li ATATÜRKÇÜLER; TIPIŞ TIPIŞ FETÖCÜLERE OY VERECEKSİNİZ... Hemde ATATÜRKÜN sandığından, ÇANKAYADAN.... Sonra KOYUN da, CAHİL de hep başkaları....
Muharrem İnceye sövmeyi bırakında, Yıllardır sövdüğünüz FETÖ cüler için nasıl övgüler düzüp, nasıl onlara oy isteyeceğinizi düşünün... Heee doğru MECBUR VERECEKSİNİZ zaten, değilmi?
Alıntıyı görüntüle
Hadi diyelimki iyi insanlar(!).... Eskiden KK niye sövüyodu.... Biz eskidende sövüyoduk FETÖCÜLERE, PKK lılara, bizde bişey değişmedi. Dün FETÖCÜLERE SÖVÜP bugün BAKANIMIZ diyenlere ne diyelim? " PKK terör örgütü değildir" diyen CHP milletvekillerine ne diyelim?akpliler zeki demedim daha okuduğunu anlamıyorsun akplilerin zekasını sorguluyorsun. birçok ak partili senden bizden zeki o gerçek ama. ideolojilerin zeka ile alakalı olmadığını anladığın gün olgun bir birey olacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum hadi haklısın diyelim bu fetöcü dediğiniz elemanlar eskiden diğer ittifakta değil miydi? karşıya geçince mi düşmanlaştı. bakanlık yapmış elemanlar bunlar.
CHP pekkayla iş birliği yapıyomus kardeim