Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Chrome OS'da olmaz mı?Lubuntu 18.04
Chrome OS'da olmaz mı?Lubuntu 18.04
Ne bilim belki eski bir oyun alışkanlığı vardır. Ben kimler gördüm?o pc de oyun oynayabilmesi mümkün mü sence ?
Chrome OS ISO nasıl edinebilirim bilgin var mı?Chrome OS'da olmaz mı?
şu an kasada görüldüğü üzere win xp kurulu ve neredeyse kullanılmayacak halde, klasörlere girmesi dakikalarını alıyor kasanın. Ama kullandıkça açıldı sanki şu an ilk açtığım haline göre daha hızlı Acaba sıfırdan windows kursam daha iyi hale gelir mi şu an onu düşünüyorum. Önce bir w7 iso indirecem, olmadı xp ye düşürürüm.knk benim kasada 16 senelik 17 yaşını doldurcak ben win7 kullanıyom
RAM'ini yükseltmeye çalışın.şu an kasada görüldüğü üzere win xp kurulu ve neredeyse kullanılmayacak halde, klasörlere girmesi dakikalarını alıyor kasanın. Ama kullandıkça açıldı sanki şu an ilk açtığım haline göre daha hızlı Acaba sıfırdan windows kursam daha iyi hale gelir mi şu an onu düşünüyorum. Önce bir w7 iso indirecem, olmadı xp ye düşürürüm.
cs 1.6, bf2, max payne 2, gta san andreas ,cod 2 ,nfs most wanted, half life 1-2, bunları oynaro pc de oyun oynayabilmesi mümkün mü sence ?
Live for speed ve trackmania nations forevercs 1.6, bf2, max payne 2, gta san andreas ,cod 2 ,nfs most wanted, half life 1-2, bunları oynar
Bilgisayarı isteyen kişi knight + discord istiyor sadece makine knightı acsın da discorda telefondan da bağlanır. Bilgisayar acık durdukca hızlandı şu an klasörlere denetim masasına falan saniyede giriyor. Temiz bir w7 kurulumu yapacağım. Şu an İSO dosyasının inmesini bekliyorum.cs 1.6, bf2, max payne 2, gta san andreas ,cod 2 ,nfs most wanted, half life 1-2, bunları oynar
Ben 20 senelik laptopa win 10 kurdum laptop şuan ateş atıyor kapı pencereleride açtım başkaları da ısınsın diye7 de çalışır mı gerçekten ? bana biraz hayal gibi geldi.