Neler Yeni

16 Yaş fitness bulk döneminden çıkma

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
Arladaşlar merhaba 16 yaşındayım hard core vicut çalışıyorum boyum 1.75 ayakkabısız 93 kiloyum bulk dönemindeyim 80-85 kilo arasına düşmem gerek hiç kas kaybetmeden 2 gün önce bulku bitirdim definasyon dönemine girdim bugun 2. günümdu yaşıtlarımdan çok daha geniş omuzlu ve sırtlıyım 16 yaşında 1.75 boye 93 kilo fazla gelebilir belki size büyük ihtimal benim gibi birisini görmediğiniz için ön yargıyla yaklaşmanızı istemem diyeti uyguluyorum ama yaşadığım ailede hamur işi tatlı vb. şeyler kaçınılmaz yapılıyo ben ne kadar kızsam etsemde illa alınır yapılır mesela bugun kardeşim dondurma almış annemde koymuş 1 tabak getirdi aşşırı derecede sinir oldum zaten yiyeceğim bişey deyil bide bana bunu getiriyor ya tilt oldum gittim dolaba attım 15 dk sonra canım çok istedi getirmeseydi istemezdi haftada 1 gün 1öğünlüğüne istediğim şeyi yesem diyetim bozulurmu diyetimde bir sıkıntı olurmu merak ediyorum teşekkürler iyi forumlar.

Arladaşlar merhaba 16 yaşındayım hard core vicut çalışıyorum boyum 1.75 ayakkabısız 93 kiloyum bulk dönemindeyim 80-85 kilo arasına düşmem gerek hiç kas kaybetmeden 2 gün önce bulku bitirdim definasyon dönemine girdim bugun 2. günümdu yaşıtlarımdan çok daha geniş omuzlu ve sırtlıyım 16 yaşında 1.75 boye 93 kilo fazla gelebilir belki size büyük ihtimal benim gibi birisini görmediğiniz için ön yargıyla yaklaşmanızı istemem diyeti uyguluyorum ama yaşadığım ailede hamur işi tatlı vb. şeyler kaçınılmaz yapılıyo ben ne kadar kızsam etsemde illa alınır yapılır mesela bugun kardeşim dondurma almış annemde koymuş 1 tabak getirdi aşşırı derecede sinir oldum zaten yiyeceğim bişey deyil bide bana bunu getiriyor ya tilt oldum gittim dolaba attım 15 dk sonra canım çok istedi getirmeseydi istemezdi haftada 1 gün 1öğünlüğüne istediğim şeyi yesem diyetim bozulurmu diyetimde bir sıkıntı olurmu merak ediyorum teşekkürler iyi forumlar.
Çok fazla bir bilgim yok ama haftada 1 kendini ödüllendirmen normal/ihtiyaç diye biliyorum

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Azıcık iradeli ol ve yeme onu. Kalori açığı yarat, spora devam et yağ yakarsın zaten. Spora ara verme sadece diyet ile kas kaybı yaşarsın.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
İyide haftada 1 tane dondurma yemesi ne kadar etkiler ona göre o zaman ek kardiyo yapar en kötü
off-day illa ki olacak ama her canı istediğinde ağzına bir şey atamaz. 2 haftada veya 10 günde 1 off-day yapabilir.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Off day tabii ki yapsın ama haftada 1 veya 10günde bir cheat meal yapması falan. Ne kadar etkilerki
Kötü etkilemez hatta iyi etkiler diyebilirim. Galiba yanlış anladın veya ben anlatamadım benim değindiğim nokta dondurmayı gördükten hemen sonra canının çekip ağzına atması. Tatlı ihtiyacı için bal veya az süt ile tarçını karıştırarak içebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,818
Üyeler
163,886
Son üye
tayfunali35
Top Bottom