Neler Yeni

16 yaşında araba sürebilirmiyim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
24 bin tl yi göze alabiliyorsan çık

brsokcu

80+ Bronze
16 yaşındayım geceleri arabayı süresim geliyor ne yapmalıyım hem ehliyetin temellerini atarım diye düşünüyorum ne yapmalıyım ?
Süremezsin ve sürmemelisin. Ben ailem ile yolda giderken ehliyetsiz bir züppenin ailemin hayatına bilinçi olarak kastetmesini kabul etmem. Daha önce ehliyeti olmayan biri yüzünden kaza geçirdim. Biraz empati yap 2 sene bekle kafanı kullanarak sür arabanıda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
abiler biraz fazla sert cevap vermişsiniiz zaten ara sokaklarda çok insan olmuyor ama yine büyük sözü dinlemek lazım teşekkür ederim 2 sene daha sabrediceğim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
abiler biraz fazla sert cevap vermişsiniiz zaten ara sokaklarda çok insan olmuyor ama yine büyük sözü dinlemek lazım teşekkür ederim 2 sene daha sabrediceğim :D
''ara sokaklarda çok insan olmuyor'' kazaya davetiye çıkaran da bu oluyor genelde..çünkü kimse yok deyip rahat oluyorsun refleksler kapalı oluyor algı düşük oluyor ..kimse gelip geçmeyince iyice rahatlıyorsun sonra beklemediğin anda beklemediğin yerden bi insan çıkınca panik yapıp eziyorsun..kazaların çoğu yol bitti artık eve vardım deyip rehavete girilince oluyormuş..

Top Bottom