Neler Yeni

16 yaşındayım, ailem ve kendim için ticaret üzerinden gelir elde etmek istiyorum

anilbhr54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
16 yaşındayım gelir elde etmek istiyorum ama nerden başlayacağım veya nasıl başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok ayrıca inancım da yok ama bir gün babamın gurur kaynağı olmak istiyorum. Nasıl başlamalıyım temeli nelerdir hiç bilmiyorum ticaret üzerinden ilerlemek te istiyorum bir yandan aslında, teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
alperen özdemir
16 yaşındayım gelir elde etmek istiyorum ama nerden başlayacağım veya nasıl başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok ayrıca inancım da yok ama bir gün babamın gurur kaynağı olmak istiyorum. Nasıl başlamalıyım temeli nelerdir hiç bilmiyorum ticaret üzerinden ilerlemek te istiyorum bir yandan aslında, teşekkürler.
çok iyi bir yazılımcının bir sözü var "iyi bir yazılımcı olmak istiyorsan kod yaz" burdan hareketle iyi bir ticaret adamı olmak istiyorsan ticaret yap ve babamın gurur kaynağı gibi sözlerde hayat felsefen olmasın bir insan başkasının (baban bile olsa) gurur kaynağı olmak için yaşamamalı yaşarsa onuru için yaşamalı şerefi için yaşamalı kendinden daha değerli bir şey yok bu dünyada bir de önerebileceğim 2 şey var bir bi konuda iyi olmak için o konuda 10 bin saatin olması gerekiyormuş bu bilimsel bir şey birde bir konuyla bütünleşmen için tecrübe gerekirmiş bir kitapta okumuştum pratik yapmak yani dediğim gibi ticaret yap buna da kitaptaki örnek şuydu kitabı yazan yazar bir doktor olması sebebiyle kendi alanından örnek vermiş bir doktor düşün acilde çalışıyor ne yapması gerektiğini iyi bilmesinin bir önemi başlangıçta önemlidir daha sonrasında o konuda pratik yaptıkça artık durumu yönetmeyi daha iyi bilir tarzında bir şeyler diyordu çok uzamasın diye kısaltım yani dostum kısaca ticaret yap çok çalış pratik yap ve hayat felsefeni birinin gurur kaynağı olmaktansa daha evrensel daha elle tutulur bir şey yap hatta felsefeye de göz atabilirsin ve asla ulaşamayacağın bir hedefinin de olması başarıyı mutlak kılar zaten şimdiden kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,351
Üyeler
168,434
Son üye
kerem4416
Top Bottom